Az nem fura, hogy szinte az összes lány egyöntetűen a szemeimet és a számat dícsérik, hogy milyen szépek?
Hát ha tetszik nekik, akkor miért lenne fura? :)
19/L
Jaj ne magyarázd be magadnak hogy akkor már semmi esélyed! Na így állj hozzá!
Tudod hány lúzer fiúnak minden álma hogy egyszer egy lány ilyet mondjon rá? Azok gatyába is élveznének ennyitől is.
Szerintem ha már ilyeneket mondanak az jelent valamit náluk, illetve hogy csak nem lehetsz olyan ronda fazon.
Talán csak nem fogod a jelzéseket amiket a csajok zúdítanak rád.
ma 22:23
Na, de mi van, ha csak azért mondták, mert önbizalmat akartak önteni belém? Talán nem kellett volna kikérnem mások véleményét, így most még inkább zavarban vagyok, mégha idegen lányoktól is kaptam a bókokat.
Én is zavarban vagyok mert nem tudom hogy nézel ki így további kommentnek nincs is értelme, hiszen így nem tudom eldönteni hogy akkor most azért mondják-e mert egy ász csávó vagy, vagy valóban csak azért mert önbizalmat akarnak beléd erőszakolni.
Persze Én ezzel most nem képet kértem tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!