Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen erős "nekem való lány" szűrővel mégis hogyan lehetne barátnőt szereznem?
Egyszerűen külsőre és jellemre is nagyon durván válogatok. Külsőre a nem túlsúlyos, arcra bejövős lányok esélyesek nálam, de jellemre még ennél is válogatósabb vagyok. Emiatt egy szép lányból könnyen ki tudok ábrándulni, ha azt látom, hogy jellemre elviselhetetlen a számomra, ami sajnos elég gyakori, valahogy a mai lányokban nem találom azt, ami nekem fontos egy lányban jellemre, személyiségre.
Olyan meg végképp nem találok, akivel kölcsönös is lenne a testi-lelki vonzalom. Olyan lehetetlen ez az egész párkeresősdi játék, hogy már kezdem unni és feladni.
Neten keresztül ilyet szerintem nem is fogsz találni!
19/L
csökkents az elvárásaidból és megtalálod azt a csajt aki illik hozzád.
én is válogattam a pasik közül és senki nem volt jó. aztán kicsit visszavettem az elvárásaimból és lám csak 1éve boldog vagyok:)
17/L
ma 17:18
Azaz, arra célzol, hogy a jellemre tökéletes, ámde külsőre nem vonzó, hanem taszító, túlsúlyos, csúnya lányokkal jöjjek össze?
Akkor inkább egyedül döglök meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!