Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki imádja, ha a pasija úgymond a "rabszolgája"?
Én szeretem pl. kikötözni, harapdálni (persze nem véresre), szóval én vagyok a dominánsabb, de ez igen nagy túlzás. A párod elvileg a társad, akivel egyenrangú vagy, szereted, ő is téged, kompromisszumokat köttök, stb. A legtöbb józan, normális embernek erre van igénye, az ilyen elnyomottakat mindig is sajnáltam, bár ők meg biztos élvezik, ha hagyják ugye...
Mindenesetre én a FÉRFIAKAT szeretem (így nagy betűkkel), ne legyen papucs, csak akkor menjen bele valamibe, ha ő is szeretné, vagy így állapodtak meg józan mérlegelés után.
Nálunk ez a felállás teljesen bevált.
Én szeretem a magán, intim életünkben irányítani, uralni a párom.
A munkában, mások előtt Ő irányít (Olyan igazi férfi). Van mikor ez csak látszat (:
Hívhatjuk ez domina-sub felállásnak is, de ez nem egészen igaz.
Amiben teljesen uralom az a szexuális életünk.
A párom erényövet visel. Így teljesen ki van szolgáltatva nekem. :) Ezzel mindenre rá tudom venni. Ez egy nagyon jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!