Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. randin, ha sétálunk, meg lehet fogni a lány kezét?
Figyelt kérdés
Elhívott egy lány MSN-n randizni, ha majd sétálunk, megfoghatom a lány kezét?
17/F 15/L
2012. júl. 8. 16:33
1/7 AvernusTriad válasza:
Ez aranyos. ^^
A helyzettől függ. Ha úgy hozza a pillanat és a hangulat, próbáld meg!
2/7 anonim válasza:
ha akarsz tőle valami komolyabbat, megfoghatod. de ne rögtön.
3/7 anonim válasza:
Nem! A hagyomány szerint 2. randinál már lehet, de azt is csak 10 percig! 3. randin már végig foghatod a lány kezét éjjel-nappal.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is érzed, mikor lehet, de ha elhúzza, ne forrázódj le teljesen, mert megöli a randi hangulatát!!
5/7 anonim válasza:
Jó olvasni hogy vannak akik még facebook helyet msn-nek! :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem se. Azért mégis csak első találkozás meg minden. Én a héten fogok találkozni harmadszorra egy lánnyal úgy gondoltam el viszem moziba és odafelé illetve visszafelé fogom majd a kezét. Talán még film közben is :)
7/7 cseszter20000 válasza:
persze hogy meglehe ha elveszi hagyod ha nem meg akk foghatod próba szerencse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!