Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel ismerkedési fázisban vagyunk, második randi, jól elvagyunk, sétálunk, egyszercsak véletlen hozzáértem a kezéhez. Gyorsan elkapta mintha parázsba nyúlt volna, de közbe elpirult és elvigyorogta magát. Ez minek a jele lehet?
Figyelt kérdés
Ez minek a jele? Fél?? Lehet a kapcsolatból járás ettől függetenül? Ja egyébként én 15 vok, ő 14, ha ez számít vmit.2008. aug. 21. 20:00
1/7 anonim válasza:
Biztos tetszel neki, ha elpirult meg elvigyorodott, ha te komolyan gondolod, akkor mond el neki mit érzel. De amúgy a csaj valószínűleg kicsit félénk. Vagy éretlen.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Szerintem inkább előbbi.
2008. aug. 21. 20:10
3/7 anonim válasza:
nyugi,ahogy írtad a jelek alapján tetszel neki...:Pde semmiképp ne siesd el a továbbiakban a dolgokat,csak szépen,nagyon lassan mint eddig,mert a reakciója alapján azért fél kicsit...na soksok sikert,és vigyél neki szép virágot(én ettől elolvadnék,és meg is enyhülnék kicsit..:P):)
4/7 A kérdező kommentje:
Épp ezt tervezem a harmadik randira :) Valamilyen színű rózsát(még nem tom milyet) viszek neki és elmondom neki mit érzek:) És ha szerencsém van meglesz életem első csókja. :P
2008. aug. 21. 20:22
5/7 anonim válasza:
Nem te vagy a rózsás fiú egy másik kérdésből? :D
Biztos, hogy tetszel neki ;)
6/7 A kérdező kommentje:
Igen én vok a rózsás fiú :D:D
2008. aug. 21. 21:48
7/7 anonim válasza:
hm, ez tökjó.odavan érted, ez biztos..viszont ha a következő randin sem enged semmit, akkor az kicsit fura..nem kell azért túlzásba vinni : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!