Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi egy lánnyal.16 éves vagyok. Sulimba jár egy lány akit látásból ismerek. Facebook-on ismerősöm. Hogy hívjam el randizni? Hova mennyünk? Miket mondjak? Én arra gondoltam hogy facebook-on írok neki levelet és sétélás. Ötletek?
akkor simán jó. használd ki azt hogy " te vagy az idősebb és ezért csodál" dolgot. menj oda hozzá ha ismered ha nem és beszélgess vele hidd el ő is élvezni fogja. sok sikert és magabiztosan ;)
előző.
Tényleg fontos, hogy 1-2 levélváltásnál több ne legyen randi előtt, mert ha még előtte egy csomó témát kimerítetek, akkor lehet hogy sok hosszú zavart csend lesz a randi alatt.
De viszont ha nincs meg a telefonszáma (jobb lenne az sms aztán felhívni), akkor írd meg neki, hogy mennyire tetszik neked, és ha van kedve akkor szeretnéd elhívni egy fagyira/sétára/moziba, vagy bármi ami eszedbe jut. Nem muszáj kimondanod, hogy randira.
Ne is úgy tekints erre az első találkozóra mint egy randira, mert könnyen lámpalázas lehetsz a gondolattól.
Kezeld úgy a lányt mint bármelyik kedves ismerősödet. Lazán. De ne légy vele paraszt ahogy az ember esetleg a haverjaival. Dicsérd meg a ruháját. Laza beszélgetés legyen. Ki mit szeret, bármilyen témában.
u.i.: a mozi jó randihelyszín lehet, ha van pénzed rá:
előre meg lehet beszélni hogy melyik film tetszik neki, neked, közösen kiválasztjátok az idő/helyszínt.
A film alatt nem tudtok ugyan beszélgetni de úgyis lopva egymást fogjátok nézegetni.
A film után máris van egy közös témátok/élményetek: a film maga. Ki lehet beszélni egy séta/kaja/fagyizás közben
De nem muszáj moziba menni. Ha hideg idő van vidd teázóba, ha meleg fagyizzatok. Vagy csak simán sétálgathattok is, ahogy írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!