Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vonzó egy kövér pasin, hogyan találnak maguk mellé barátnőt?
hm. semmi.
az én párom mondjuk nem kövér, nem "löttyedt hasú , lógós mellű", de van rajta pici felesleg. mindig is a vékonyabb, szálkás pasik jöttek be, de megismertem őt, és benne találtam meg azt, amit eddig senki másban, egyszóval a személyisége a vonzó számomra, és ez nekem jobban számít,mint a külső..:)
Kérdező: nekem sem jön be, sőt. A vékonyak annál inkább. Csak találgatni próbáltam, hogy vajon másoknak miért tetszhet.
Nálam annyi volt, hogy egyetlen egyszer kissé megkedveltem egy picikét túlsúlyos fiút, de az speciális helyzet volt, inkább a személyisége, viselkedése miatt, volt egy igen vonzó, nekem bejövő tulajdonsága. De ennyi.
Szerintem ebben semmi vonzó nincs. Ellenben senki nem tökéletes, a kövér pasik női sem. És mivel rajtuk is van mit tolerálni, ők cserébe eltekintenek a fickó túlsúlyától. Egyébként attól, hogy valaki kövér, még lehet kedves, okos, vicces, tisztességes - és ezek sokkal fontosabbak a külsőnél. Nekem is volt (sok évig) kövér pasim, nem a teste miatt szerettem meg, hanem mert olyan ember volt abban a testben, amilyenre akkor szükségem volt.
28/N
Én semmi vonzót nem találok benne, de ismerek sok kövér pasit, gyönyörű barátnője van a legtöbbnek.
Szerintem sokat tepernek, hajtanak, kedveskednek, kimossák a nő agyát, hogy az már mást ne is lásson rajtuk kívül.
Én ezt látom a környezetemben.
Kifejezetten szép nők jönnek össze kövér, csúnya pasikkal. Még csak azt se mondom, hogy a pénzre mennek, mert a pasik egy része nem is nagyon pénzes.
Ők szerintem barátkozásból indítanak, majd behálózzák a lányt. Minden nap látják egymást, megszokják a külsejét, akkor már nincs olyan kritikája a lányoknak velük szemben.
A legszebb női ismerősömnek egy vöröses szőke zsíros testű, dohányzó, szemüveges, rossz fogazatú pasi a barátja, nagy a szerelem. Egy főiskolára jártak, ahol alig volt fiú, de rengeteg a lány (egészségügyi főiskola). Így minden fiú ott talált barátnőt, a legcsúnyább is. Egyszerűen 60 lány és 5 fiú összezárva 4 évig, nincs olyan, hogy a fiúk ne találjanak párt.
,, A külső meg fog, a belső megszerettet, a jó szex hozzáláncol" ;D
Szerintem, semmi probléma azzal, ha valaki macisabb.
Undorítónak találom a dekoltázsos, rózsafüzéres csontváz vékony "fiúkat"
Semmi férfias nincs bennük, ezért egy nő nem érezheti magát nőnek mellettük.
Milyen gáz már az, hogy állandóan azt érezném mellette, hogy "kövérebb vagyok a barátomnál".
Egy férfi legyen borostás,nagy és férfias.
Arról nem is beszélve hogy ezek a srácok, nem csak állandóan magukkal foglalkoznak, nem mindig csak a mérlegen állnak, vagy salit zabálva a plazában "shopcsiznak" , hanem igyekeznek megadni mindent a barátnőjüknek és élvezni az életet.
(Tisztelet a kivetélnek)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!