Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vasággyal 40 kilós, csontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vasággyal 40 kilós, csontos, vékony fiúk! Ti hogy szeditek fel a lányokat, mi a sikeretek titka?

Figyelt kérdés
Én is ilyen vagyok külsőre, lányok szerint helyes is arcra, mégsem tudok becsajozni. Mi a hiba?

2012. júl. 7. 19:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9 Talán annyi hiányzik, hogy merj közeledni. Kitudja hány lány várja, hogy megtedd felé a kezdő lépést. :D ENNYIBEN jobbak legfeljebb a szintén "40 kg vasággyal" fiúk, akik csajoznak!
2012. júl. 7. 19:27
 12/19 anonim ***** válasza:

megint...

szánalmas:D

2012. júl. 7. 19:31
 13/19 Hole Hunter ***** válasza:
Először is kapcsold ki a gépet! Menj el sportolni! Amellett, hogy jót tesz a testednek, az önbizalmadat is fejleszti majd. A csajoknak udvarolni kell! Annyi nem elég, hogy "járunk?". Kitartónak kell lenni, de nem erőszakosnak. A határozottság és a jó humor jópont a csajok szemében. Sok sikert! Üdv.
2012. júl. 7. 19:32
 14/19 anonim ***** válasza:

Én is erről beszélek neki. Ha a csaj maga sem biztos abban, hogy a fiú akar tőle valamit, akkor nem fog összejönni a dolog.

Még ha szégyellős is vagy, legyél kitartó! BIZTOSAN tudja a lány, hogy ő kell neked. Hidd el, értékelni fogja. Megéri.

Ha nem is vagy extra laza, aranyosnak fog találni, és bátrabban mond igent, mint egy hezitálónak.

2012. júl. 7. 19:35
 15/19 anonim ***** válasza:

" Kitartónak kell lenni, de nem erőszakosnak. "

Ez meg a legjobb mondat, amit olvastam a témában!

2012. júl. 7. 19:36
 16/19 anonim ***** válasza:

Tesóm több mint két méter, és nincs hetven kiló.

Csak úgy tapadnak rá a csajok...

Bár neki nincs gond az önbizalmával.

2012. júl. 7. 19:39
 17/19 anonim ***** válasza:

semmi titok, csak jó fellépés, humor, jó szöveg, siker az élet más területein, jó munka, pénz, jó ruhák, igényesség és nem biztos, hogy a legszuperebb kinézet lányhoz kell odamennem, akkor jobb a fogadtatás is

tisztelni kell a nőket

mert egy 120 kilós izmos állattól elvárják, hogy vadállat legyen és lealázza őket, de egy kis vékony srác nem teheti ezt meg, neki alkalmazkodni és udvarolni kell

éppen ezért más nőknek is jönnek be a vékony fiúk, mint az izomállatok

na ezeket a lányokat kell megtalálni

2012. júl. 7. 19:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsó, lehet, hogy más nőknek jönnek be, mint az "izomállatok". De nem mindenben értek egyet.

Például erősen vitatnám, hogy a kevésbé vonzó lányoknál van esélye a kérdezőnek (bár nem láttam). Körülöttem a legvonzóbb, legszebb lányok épphogy nem "izomállatokkal" vannak. Velük inkább a "cicababa" kategória van, fehérített-szőke haj, mű mellek, miniruha, 20 centis tűsarok, de ezek a csajok arcra általában NEM szépek, és magukra kennek egy fél kiló festéket is.

Szóval, a dekor-nők, ha ez a máz lejön róluk, és nincs a hatalmas (általában szilikon) mell, akkor kb. 0.

De, hogy még tovább árnyaljam: még az "izomállatot" sem feltétlenül azért választja, amit te írsz. A másik kategória, akinek ez kell, szinte ugráltatja, és elvárja, hogy megvédje, kényeztesse a pasi. Ilyesmire is láttam példát. Nem kell félteni ezeket a nőket sem, néha ők azok, akik kis 50 kilós létükre oda teszik a 120 kilós izomtömeget, ahová akarják.

Vagy még egy kategória: a kapcsolatfüggő, önbizalom hiányos, általában alacsony, vékonyka nők, akik így érzik magukat valakinek (ha ott sétál mellettük egy feltűnő fickó, egy "súlyos" egyéniség).

Egyre inkább azt látom, hogy ahány pár, annyi variáció lehet. :)

2012. júl. 7. 19:48
 19/19 anonim válasza:
gyúrjál egy picit és találj egy hasonló korú lánytlátszodj magabiztosra ne legyél nagyképű tanulj egy két viccet azt elmondhatod neki amikor már beszélgettek de ne törödj azzal hogy egy picit csúnya és átlagos a belső számít és ha elkezdtek járni akkor a lány biztos hogy szebb lesz mert azzonal ha szereted akkor szépnek sőt gyönyőrűen fog kinézni!Higgy nekem mert én is lány vagyok!
2012. júl. 8. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!