Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Őszintén, tudnom kell! Tényleg az van belétek kódolva igaz, hogy az alacsony, vékony testalkatú fiúkhoz ne tudjatok vonzódni és ne is nézzétek férfinak, ne járjatok vele?
vmennyi igazság van benne, a nők ösztönösen, tudat alatt nézik a férfiak genetikáját, nyilván egyrészt egy erős, egsézésges férfi jobban meg tudja védeni, másrészt erősebb utódot tud nemzeni.
viszont a modern világban kevésbé érvényesül ez mint az ősidőkben:D
Én azt mondom bújjon el az olyan csaj, aki ez alapján választ partnert. Mert azt az egész ország nem akarja látni. (többség)
Azért mielőtt megnyomjátok oldalt a piros kezet, gondolkozzatok már el picit amit írok oké?
Nem tudom hogy vannak a férfiak vele, de az ilyen vékony adottságú csajok, akik már szinte gebék, de mégsem
pl. ez:
Ezt tudjátok hogy néz ki? Ruhában pl. úgy hogy majd megepedek azért hogy vele legyek, de ruha nélkül?
Lefekszik az ágyra, háttal, és csak azt látod hogy mindenhol kint vannak a csontjai, amikor hozzáérsz nem a húsát fogod hanem a csontokat.
Én csak annyit kérnék a mai társadalomtól, ha kicsit tud gondolkodni, és irti amit írok, akkor ne itéljük már el, ezeket. Én sem itélem el, sőt össze is jövök egy ilyennel, ha lelkileg vonz, de ezt is megtudom szokni, bár valóban jobb, mikor a húsát fogjuk egy csajnak, nem a csontjait, hisz arra ott a csontváz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!