Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha látnátook ahogy egy alacsony, vékony srác egy gyönyörű lánnyal sétélna kézenfogva az utcán?
Mert az alacsony vékonnyal mi a baj? Az is lehet jó pasi, vagy épp ronda is...
25L
mint az előző kérdésnél:
a gyakorikon tutira van egy róluk szóló kérdés.
Azt hogy a csávó nagyon tud valamit, vagy kő gazdag. pl. múltkor állok egy büfé előtt a sorban és egy 10/10- es csajjal egy hájas, gusztustalan 30-as pacák állt, akinek 3 értelmes mondata nem volt a 15 perc alatt, teljesen el volt szállva magától de iszonyat gázul nézett ki, plusz öltözködött, épp egy ultra gáz szandálban feszített és magyarázta a csajnak hogy ugye mennyire iszonyat jó a szandállja miközben úgy nézett ki benne, mint egy nagyra nőtt óvodás, nem viccelek... :)))
A fullos 10/10 es csaj, meg bólogatott állt vigyorgott mindehhez, kicsit gyanús volt, aztán megláttam a fószer karján a körülbelül annyiba kerülő órát mint másnak egy éves fizetése és minden világossá vált. ilyen az élet.
Tudatosítsd magadban hogy a lány veled akar lenni, vagyis ő akar téged. Tényleg nem a külső a lényeg, de azért persze számít, de a lánynak úgy látszik így tetszel ahogy vagy, sokan egyébként kifejezetten a vékony srácokat szeretik, tehát az izommennyiség hiánya miatti komplekszus biológiailag tehát ösztöni érzést tekintve érthető, de ezen túl baromság, hiszen tényleg nagyon széles a skála hogy melyik lány mit szeret. A magasság kérdése szerintem nagyjából úgy néz ki, hogy vagy nagyon szeretik azt ha magas valaki vagy semleges. Egyébként szerintem ha megkérdeznéd 10/5 lány azt mondaná hogy ha magasasabb nála a pasi valamivel akkor minden oké. 1063 azt mondaná nem ez számít, és a maradék kettő azt mondaná hogy nála csakis magas pasik jöhetnek szóba.
Úgyhogy szerintem ne aggódj a külsődön, bár megértem én sem vagyok elégedett magammal, én is jó képű vagyok a lányok szemében, de volna hova edzeni a testem..
Ha nagyon zavar kezdj el sportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!