Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a legtöbb pasi sovány, alacsony csajjal járni?
Figyelt kérdés
a magas lányok szép, hosszú lábakkal miért nem tetszenek? :(2012. júl. 2. 15:31
1/27 anonim válasza:
Talán mert mellettük hatalmasabbnak, dominánsabbnak érzik magukat.
Amúgy én kifejezetten szeretem a magasabb (172-176 cm) körüli lányokat. :)
2/27 Pityeeesz válasza:
Attól függ milyen magas. Azért egy 1.90-es zsiráf mellett egy átlagos magasságú csávó elég viccesen festene. Egyébként azért mert a törékeny csajokat szeretjük nem a cula tramplikat.
3/27 anonim válasza:
Nekem is a pici csajok tetszenek. Olyan kis aranyosak, dédelgetni valóak. Nem tudom megmagyarázni, hogy mi a bajom a magas lányokkal. Talán, hogy 178cm vagyok és egy magas csaj + magassarkú nekem már túlméretes :)
4/27 anonim válasza:
Nekem 185 simán jó. Imádom a hosszú lábú lányokat.
Hobo is megmondta:
"Hosszú lábú asszony, téged meg kell kapnom ma még,
Hosszú lábú asszony, téged meg kell kapnom ma még,
Mondd meg, mit kell tennem, mi az, ami neked elég!"
5/27 A kérdező kommentje:
171 centi vagyok
2012. júl. 2. 15:37
6/27 anonim válasza:
Az simán jó. Még magassarkúban is jó. Csúcs egy csajszi lehetsz.
Írsz privit?
7/27 anonim válasza:
Én imádom a hosszú combú csajokat+kibontott dús hajzuhatag,hmmmm.Nekem bejönnek sőt sőt imádom az ilyen csajokat.
10/27 anonim válasza:
Én annyira örülnék vékony/átlagos testalkatú középmagas,magas lányoknak,nőknek.De kívánni a mesében lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!