Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vasággyal 40 kilós, csontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vasággyal 40 kilós, csontos, vékony fiúk! Ti hogy szeditek fel a lányokat, mi a sikeretek titka?

Figyelt kérdés
Én is ilyen vagyok külsőre, lányok szerint helyes is arcra, mégsem tudok becsajozni. Mi a hiba?

2012. júl. 7. 19:11
1 2
 1/19 AvernusTriad ***** válasza:
Megint te? Kezdj el gyúrni.
2012. júl. 7. 19:12
 2/19 anonim ***** válasza:

k*rva nagy önbizalom és jó duma :)

De ami az igazság h nincs nagy önbizalmam sőt.. De ezt kell mutatni

2012. júl. 7. 19:12
 3/19 anonim ***** válasza:

Szóval átjöttél ide? A másik kérdésnél már leírtam, hogy a túl csontos nem jó. Az jó ha vékony, de húsos és ne csontos legyen, meg inas!

Hát izé, inkább kezdj el picikét gyúrni, de csak annyit, hogy sportos legyél. :D

Ha nincs más megoldás. Különben 50 kilósok is full csajokkal mászkálnak, ha elég jól néznek ki, nem csontosak, hanem inkább minimális husi van rajtuk, és helyes a pofijuk. :P

2012. júl. 7. 19:14
 4/19 anonim ***** válasza:

Szerintem te is bejössz egy korosztálynak, ami a 14-15-nél van! És ez nem rossz, de ha egy kis ,,férfiasságot,, is szednél magadra, akkor onnan felfelé is, bár nem tudom, hány éves vagy

19/L

2012. júl. 7. 19:14
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha a lányok szerint helyes vagy, talán önbizalom. A lány nem fog leteperni, neked kell annyi bátorság, hogy egyértelműen "felkínálkozz" neki, aztán majd dönt!
2012. júl. 7. 19:15
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az is segít ha leszólítod őket nem csak lihegve bámulod
2012. júl. 7. 19:16
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha helyes vagy arcra miért izgulsz? :D
2012. júl. 7. 19:17
 8/19 anonim ***** válasza:

Szegény sorstárs.

Én speciel 182 cm mellé vagyok 69 kiló fiú létemre.

Tudod mi a siker titka?

- Jó duma.

- Jó stílus/öltözék

- Megfelelő méretű férfiasság ;)

2012. júl. 7. 19:18
 9/19 A kérdező kommentje:
Hát én rondának tartottam magam mindig is amúgy. Most is, nem is hittem el, de tényleg egyre több lány mondja azt mostansgá, hogy helyes vagyok, régebben meg láttam jeleket, például kibeszéltek lányok a barátnőiekkl meg nevetgéltek, de akkor is azt hittem, hogy gúnyolnak. :/
2012. júl. 7. 19:23
 10/19 anonim ***** válasza:

Mutassatok már fotókat! Az összes ilyen alkatú fiúismerősnek van szép barátnője, talpraesett csajok, ha elég jól néznek ki.

Kell hozzá persze az is, hogy elégedett legyen önmagával, lehessen vele beszélgetni, stb.

2012. júl. 7. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!