Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasággyal 40 kilós, csontos, vékony fiúk! Ti hogy szeditek fel a lányokat, mi a sikeretek titka?
k*rva nagy önbizalom és jó duma :)
De ami az igazság h nincs nagy önbizalmam sőt.. De ezt kell mutatni
Szóval átjöttél ide? A másik kérdésnél már leírtam, hogy a túl csontos nem jó. Az jó ha vékony, de húsos és ne csontos legyen, meg inas!
Hát izé, inkább kezdj el picikét gyúrni, de csak annyit, hogy sportos legyél. :D
Ha nincs más megoldás. Különben 50 kilósok is full csajokkal mászkálnak, ha elég jól néznek ki, nem csontosak, hanem inkább minimális husi van rajtuk, és helyes a pofijuk. :P
Szerintem te is bejössz egy korosztálynak, ami a 14-15-nél van! És ez nem rossz, de ha egy kis ,,férfiasságot,, is szednél magadra, akkor onnan felfelé is, bár nem tudom, hány éves vagy
19/L
Szegény sorstárs.
Én speciel 182 cm mellé vagyok 69 kiló fiú létemre.
Tudod mi a siker titka?
- Jó duma.
- Jó stílus/öltözék
- Megfelelő méretű férfiasság ;)
Mutassatok már fotókat! Az összes ilyen alkatú fiúismerősnek van szép barátnője, talpraesett csajok, ha elég jól néznek ki.
Kell hozzá persze az is, hogy elégedett legyen önmagával, lehessen vele beszélgetni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!