Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnam megismerni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam megismerni?

Figyelt kérdés

Ma unatkoztam es facebookon bongeszgetem, es ramentem egy csaj adatlapja (eddig meg sokszor latam baratajanloba de nem neztem meg az adatlapjat soha).Mikor lattam a kepeit akkor egy aranyos es szepszemu lanyt lattam benne.

Meg szeretnem ismerni (minden hatso szandekot ferreteve) de nemtudom hogyan kezdjem el a beszelgetest vele, mit mondjak neki??

Anyit hozzatennek hogy a lanyokkal eddig meg nem volt sikerem de ezt a lanyt meg szeretnem ismerni.

Segitsetek legyszi, adjatok tanacsokat, tippeket!

Jah! es ha nem tudsz ertelmes valaszt irni akkor inkabb ne is irj semmit.

Udv!!

2012. júl. 4. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ékezet nélküli kérdésre nem válaszolok sorry
2012. júl. 4. 22:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogy te mekkora egy g*** vagy!
2012. júl. 4. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
na pont ezt írd a lánynak nyitómondatként =DDDD
2012. júl. 4. 22:32
 4/7 David_Hustler válasza:

Miert nem lehet ra valaszolni? Most akkor en sem kapnek valaszt? Mar bocs, de nekem angol billentyuzetem van, ezen hogy irjak ekezettel? Mr. okoska..

Amúgy írd neki azt, hogy Szia, mizujs? Hogy vagy? Milyen napod volt? :d valami ilyesmiket

2012. júl. 5. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha nincsenek hátsó szándékaid, akk nyugodtan lehetsz őszinte :D am is felesleges nagy köröket futni, mert ha egy számára teljesen ismeretlen srác felkeresi ismerkedési szándékkal, hamar le fog esni a tantusz neki is... szerintem írd le neki azt, amit ide le írtál (az unatkozós részt nem kell) és kezdj el finoman kommunikálgatni vele! Sok sikert!
2012. júl. 6. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:

#˘Jól sejted, akkor neked sem válaszolok.

Majd ha a Magyar nyelvet nézed annyira, hogy nem " angolizálod le " akkor igen.

2012. júl. 7. 05:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Amíg bátorságot gyűjtesz, addig is böngésszed a helyesírási szakkönyveket, az ékezetek hiányától függetlenül a kérdésed tele van elemi helyesírási hibákkal. Vagy ennyire slendrián vagy, vagy ennyire primitív, egyik sem lesz jó pont a kiszemelt lánynál!
2012. júl. 15. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!