Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megismerni a lányt a menzán?
Figyelt kérdés
17/f vagyok
Ő biztos hogy fiatalabb de nem tudom mennyivel.
Néha szoktam látni menzán pár barátja társaságában.
Mikor látom akkor általában szokott "nézni", tehát szemembe néz én is oda nézek erre ő elkapja a fejét.
Nem tudom hogy hogy közeledhetnék felé.
Hogyan menjek oda hozzá?
Állítólag jóképű vagyok de nincs sok önbizalmam ilyen téren.Mindig túl sokat gondolkozom.-Mi van ha.....?
Szóval várom az ötleteket :)
2011. jún. 8. 21:37
1/6 anonim válasza:
valami tök hülyeséggel (megmondanád az időt?)
de biztos nem csak a menzán látod
haveri közegébe nehogy zargasd mert bukta lesz a vége!
2/6 anonim válasza:
Szokott egyedül enni? Kérdezd meg, hogy leülhetsz-e.
Folyosón nem szoktatok összefutni?
3/6 anonim válasza:
Hát ha bejössz neki egyből akk mind1 mit teszel vagy mondasz. Hajrá! 15.l
4/6 A kérdező kommentje:
de hogy és mint?
Nem egy suliba járunk csak egy menzára...
Nem szoktam egyedül látni
2011. jún. 8. 22:34
5/6 anonim válasza:
A lényeg az, hogy ne görcsölj. Lehet, hogy tetszel neki, úgyhogy szerintem érdemes próbálkoznod. Vesztenivalód nincs, legfeljebb elutasít. A "mi lesz, ha..." típusú kérdések csak arra jók, hogy fölöslegesen agyalj hülyeségeken. Biztosan érezted már azt időnként, hogy vannak olyan pillanatok, amikor oda mernél menni valakihez. Amikor ilyet érzel, akkor ne habozz, hanem lépj, amíg el nem múlik a bátorságod. Szerintem menj oda, és kérdezd meg, hogy ő esetleg milyen kaját tudna ajánlani az aznapi választékból (ha van választék). Azért csak van olyan alkalom, amikor a többiek kicsit lemaradnak tőle, vagy ilyenek, és akkor alkalmad adódik négyszemközt beszélni vele. De kezdetnek talán megpróbálhatod azt is, hogy igyekszel többet lenni a közelében, ő ezt hátha észreveszi, és ha meg akar ismerkedni veled, akkor esetleg elküldi a barátait, hogy nyugodtan odamehess hozzá (mondjuk ez lehet, hogy hülyeség, de kipróbálhatod). Ha már egyszer sikerült megismerkedned vele, akkor más napokon is odamehetsz, beszélgethettek, megkérdezheted, hogy hová jár suliba, később elhívhatod valahová stb. A lényeg az, hogy ne görcsölj rá az egészre, és ne foglalkozz azzal, hogy "mi lesz, ha...". Csak bátran, és sok sikert.
6/6 anonim válasza:
dobd meg kajával az nekem bejönne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!