Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megismerni, járni vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon megtetszett az egyik strandon.Hogyan tudhatnám meg a nevét,vagy hogyan szólitsam meg vagy mit mondjak neki??
Kérlek segítsetek
13/f
2011. júl. 8. 17:22
1/8 anonim válasza:
Pl.lökd egy kicsit meg bocsánatot kérsz,cserébe meghívod valamire,és akkor már beszélgettek is.
3/8 anonim válasza:
Mondd neki, hogy "Szia, Józsi vagyok! Meghívhatlak egy fagyira?"
4/8 anonim válasza:
de Józsi helyett akár a saját nevedet is mondhatod... amennyiben az nem ubul vagy dezső.
5/8 anonim válasza:
Mond neki hogy "szia nem ismerlek??" ha ő azt mondja hogy nem akk kérdezd meg a nevét..Találj ki történetet hogy PL."Mint ha Balatonon láttalak volna vagy akármi"Hidd el bejön
6/8 avieholic válasza:
De csak akkor mondd, ha tényleg Józsi vagy :P
Egyébként meg odamész hozzá, köszönsz neki, megmondod, hogy szimpatikus, egyetek meg egy fagyit vagy valamit. Nem kell túlbonyolítani, a legrosszabb ami történhet, hogy azt mondja, hogy bocs de nem. Ha meg ezt mondja, semmi értelme húzogatni, jobb előbb megtudni.
7/8 anonim válasza:
Én talpraesett kislány vagyok és ilyenkor a válaszom, de én is láttalak olyan ismerős voltál...majd ha fura képet vág az illető nevetve megjegyzem: Kamu igaz...csak beszélgetni akartál:D, de bejön ez is nekik mert ilyenkor azért nem dobom ki őket:D
8/8 anonim válasza:
te aztán huncut lány.vagy hány éves is?
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!