Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen közös témában tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen közös témában tudok megismerni egy olyan fiút akivel el tudnám képzelni az életem?

Figyelt kérdés
kicsit félős és nehezen oldódik fel sajnos
2009. febr. 3. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pl..kezdj el mesélni magadról neki vicces sztorikat...vagy hogy hogyan bénáztál valamiben,hogy lássa,hogy nincs mitől félnie,ugyanolyan ember vagy mint ő :) senki sem tökéletes..aztán szép lassan ő is felfog oldódni..és hozzáfog szólni a témához,biztos neki is voltak vicces pillanatai..látja,hogy te bizalommal fordulsz felé,hogy elmondod neki az ilyen dolgokat..és ő is igy fog hozzád viszonyulni:)szép lassan megfog nyílni,csak ne legyél túl akadékoskodó:)) biztos vagyok benne,hogy 1 kis idő és beszélgetés után rendben lesz minden:)
2009. febr. 3. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok..nem kötekedésből írom,csak most futott át az agyamon,hogy..végülis még nem is nagyon ismered ezt a srácot..miből gondolod,hogy eltudnád képzelni vele az életed?:) lehet,hogy teljesen félreismerted...ha mondjuk összejössz vele..egy idő után ő is és te is megfogsz változni...jobban eleresztitek magatokat,és ez jó..de nem mindig...remélem,hogy ha megismered,ugyanilyen véleménnyle leszel:)
2009. febr. 3. 20:58
 3/7 A kérdező kommentje:
végülis ez igaz hogy ha nem ismerem honnan tudom, de valahogy érzem. köszi a válaszod ez elgondolkodtató
2009. febr. 3. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Valóban, ha még nem ismered, akkor az hogy el tudnád vele képzelni az életed, az csak egy hipotézis. Ez nem baj. Reméljük így is lesz, de még nem kell ez ügyben döntened, hát jó lenne tudnod hogy őt mi érdekli, mivel szokott foglalkozni, mi szeretne lenni, mit szeretne dolgozni, mit dolgozik, azt szereti-e, milyen zenét szeret, stb. S, hogy ezek téged érdekelnek-e.
2009. febr. 4. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:

ha tényleg félős akkor kísérd haza suli után kérdezd meg mit szeret hasonlók

egyépként mi a keresztneved és melyik városban laksz mert ez a stílus ahogy írsz nagyon ismerős

2009. febr. 4. 21:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Vivien, de akk mostmár mond meg te h hol laksz
2009. febr. 5. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:
hódmezővásárhelyi vok de akkor te nem az vagy akire gondoltam pedig neki is ilyen stílusa van
2009. febr. 5. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!