Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lesz vajon majd olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz vajon majd olyan, hogy kelleni fogok egy pasinak?

Figyelt kérdés

Azt mondják,nagyon szép arcom van,és szép vagyok.

Nem vagyok dagadt,kövér,azonban nincs ez a mai "tiniideál" alkatom. Nem vagyok vaságyastul 40 kg.Magas vagyok,és normál testalkatú. Tudom,hogy a pasik manapság a rövidgatyás szexi mindenkirakok lányokra buknak,de én nem vagyok ilyen.

Nőiesebb testalkatom van,van mellem,és kerek a fenekem,de a combomon is van mit fogni.

Szerintem túl magas vagyok,bár ezen nem tudok változtatni.

176 cm/ 60 kg.

2012. júl. 4. 10:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
18 vagy. most mész, vagy jövőre mész egyetemre/főiskolára. bízzál benne, hogy ott olyan emberekkel fogsz megismerkedni, akikkel azonos az érdeklődési köröd, ezért könnyebben fogsz tudni velük olyan dolgokról beszélgetni, amik téged is érdekelnek, és így kapcsolatot tudsz majd kialakítani :-) addig meg élvezd a barátnős szingli életet!
2012. júl. 4. 11:49
 22/25 anonim ***** válasza:
ha képet küldenél tényleg könnyebb lenne véleményt nyilvánítani
2012. júl. 4. 11:50
 23/25 anonim ***** válasza:
A hozzáállásoddal van gond
2012. júl. 4. 12:33
 24/25 anonim ***** válasza:

én 183/65-el vékony vagyok szal tuti nem kövér vagy xd

Kép nélkül nem tudjuk eldönteni, de kicsit mutass magadból a fiúknak, ha erre buknak alkalmazkodj!

f18

2012. júl. 4. 12:39
 25/25 Bratilla ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy túl magas, sokkal magaabb lányokat is ismerek, akik nem olyan szépek, de gyönyörű hosszú lábaik vannak, és döglenek utánuk a pasik. :D A leírtak alapján te még jól is nézel ki, szóval lehet, hogy csak bátortalanok a pasik.. :) Nem tudom, a belsőd milyen, de legyél nyitott, mosolyogj, és... hajrá! :)
2012. júl. 4. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!