Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lesz vajon majd olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz vajon majd olyan, hogy kelleni fogok egy pasinak?

Figyelt kérdés

Azt mondják,nagyon szép arcom van,és szép vagyok.

Nem vagyok dagadt,kövér,azonban nincs ez a mai "tiniideál" alkatom. Nem vagyok vaságyastul 40 kg.Magas vagyok,és normál testalkatú. Tudom,hogy a pasik manapság a rövidgatyás szexi mindenkirakok lányokra buknak,de én nem vagyok ilyen.

Nőiesebb testalkatom van,van mellem,és kerek a fenekem,de a combomon is van mit fogni.

Szerintem túl magas vagyok,bár ezen nem tudok változtatni.

176 cm/ 60 kg.

2012. júl. 4. 10:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. júl. 4. 10:48
 2/25 anonim ***** válasza:
egyszer mindenki megtalálja a magához valót
2012. júl. 4. 10:48
 3/25 anonim ***** válasza:
először is hány éves vagy. másodszor, küldj képet légyszi. harmadszor, lehet, hogy akkor a belső tulajdonságaiddal van gond.
2012. júl. 4. 10:49
 4/25 anonim ***** válasza:
Mi férfiak a szép és kedves lányokra bukunk. Vagy ronda vagy, vagy fura.
 5/25 anonim ***** válasza:
nekem picit magas vagy, de az öltözködésed már egy piros pont
 6/25 anonim ***** válasza:

Ezek alapján a számok alapján nagyon szép alkat lehetsz.

Nem mindenki megy a tömeg után, van, aki a különlegességet szereti. Nem kell mindenkinek beállni a sorba. Hál'Istennek.

7/25 anonim ***** válasza:

Valóban magas vagy, de a magasságodhoz képest - kiindulva a súlyodból - teljesen arányos lehet a testalkatod.

Vannak férfiak, akik a magas nőket kedvelik ( én is :) )

Nem maradsz egyedül, egészen biztosan kelleni fogsz nem csak egy, hanem több pasinak is:)

2012. júl. 4. 10:50
 8/25 anonim ***** válasza:
Amit leirtál, abbol azt gondolom, hogy nem lesz olyan, hogy egy pasinak kellenél. Több, sok pasinak kellesz majd (ha eddig nem???). Mennyi idös vagy?
2012. júl. 4. 10:50
 9/25 anonim ***** válasza:

1. Az a Te bajod, hogy el vagy szállva magaddal! A férfi észreveszi és már le is lép!

2. honnan vetted, hogy a pasik a mindent kirakó lányokra buknak? Hidd el őket kerülik el legjobban ha komoly kapcsolatot keresnek.

3. a "kövér" és "dagadt" szavakat erős volt beírni, szerintem hamarosan meg is érkeznek a DUCI nők és megdicsérnek érte.

4. Végül ez egy felnőtt oldal, Neked még babázni kell és nem pasizni.

2012. júl. 4. 10:52
 10/25 A kérdező kommentje:

18 éves,és volt már barátom,15 évesen,de az nagyon rég volt már. :)

Nem hinném,hogy a belső tulajdonságaimmal van gond..:D Nem nagyképűségből mondom.

2012. júl. 4. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!