Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz vajon majd olyan, hogy kelleni fogok egy pasinak?
Azt mondják,nagyon szép arcom van,és szép vagyok.
Nem vagyok dagadt,kövér,azonban nincs ez a mai "tiniideál" alkatom. Nem vagyok vaságyastul 40 kg.Magas vagyok,és normál testalkatú. Tudom,hogy a pasik manapság a rövidgatyás szexi mindenkirakok lányokra buknak,de én nem vagyok ilyen.
Nőiesebb testalkatom van,van mellem,és kerek a fenekem,de a combomon is van mit fogni.
Szerintem túl magas vagyok,bár ezen nem tudok változtatni.
176 cm/ 60 kg.
Ezek alapján a számok alapján nagyon szép alkat lehetsz.
Nem mindenki megy a tömeg után, van, aki a különlegességet szereti. Nem kell mindenkinek beállni a sorba. Hál'Istennek.
Valóban magas vagy, de a magasságodhoz képest - kiindulva a súlyodból - teljesen arányos lehet a testalkatod.
Vannak férfiak, akik a magas nőket kedvelik ( én is :) )
Nem maradsz egyedül, egészen biztosan kelleni fogsz nem csak egy, hanem több pasinak is:)
1. Az a Te bajod, hogy el vagy szállva magaddal! A férfi észreveszi és már le is lép!
2. honnan vetted, hogy a pasik a mindent kirakó lányokra buknak? Hidd el őket kerülik el legjobban ha komoly kapcsolatot keresnek.
3. a "kövér" és "dagadt" szavakat erős volt beírni, szerintem hamarosan meg is érkeznek a DUCI nők és megdicsérnek érte.
4. Végül ez egy felnőtt oldal, Neked még babázni kell és nem pasizni.
18 éves,és volt már barátom,15 évesen,de az nagyon rég volt már. :)
Nem hinném,hogy a belső tulajdonságaimmal van gond..:D Nem nagyképűségből mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!