Sajnos elég rossz gyerekkorom volt apám alkoholista volt és agresszív, anyám meg idegbeteg.
Sokszor bántottak engem.
Amikor 18 lettem akkor elköltöztem otthonról és munkát vállaltam rúdtáncosként Olaszországban, néha szexeltem is azzal aki fizetett(hülye voltam és sok pénz kellett).
22 évesen hazajöttem mert új életet akartam kezdeni, és elkezdtem pincérnőként dolgozni.
Nem merek párkapcsolatot kialakítani, mert félek ha kiderül a múltam akkor rögtön otthagyna.
Pedig annyira vágyom egy kedves férfira, akihez odabújhatnék, és aki szeretgetne. :(
A múltad nincs a homlokodra írva. Rögtön nem ezzel kell kezdeni, de ha valaki szeret elfogadja ezt. Sajnos nagyon sok lány nem gondol bele ebbe, mikor ezt a szakmát választja. De inkább legyél büszke, hogy ki tudtál szállni ebből, mert a többség nem tud.
2012. febr. 14. 18:46
2/18 anonim válasza:
Most nevetni fogsz, de sokszor én is ezt érzem, bár köztünk 10 év van, mert én annyival fiatalabb vagyok, így természetesen megértelek téged, mert az idő gyorsan megy, de hidd el ha úgy kezded hogy bevallod és nem hagy el, akkor annak a kapcsolatnak már teljesen őszínte jövője lehet. De ne titkold, mert magadat emészted, és csak saját magad őrlöd, megértem hogy félsz, de ha meg sem próbálod nem fog menni! Hidd el, megfogja érteni akárki is lesz majd a nagy Ő, a múltad. 14L
2012. febr. 14. 18:47
3/18 anonim válasza:
Nem hiába mondják,hogy az ember előbb-utóbb utoléri a múltja.De én mégis azt mondom neked,hogy talán akad egy srác aki a múltaddal együtt is elfogad.Nem szabad feladni.A barátnőm sem adja fel.Ő is fiatalon Németországban éjszakai bárban táncolt,és pénzért bárkivel lefeküdt.Ma már ő is otthon él,de 43 évesen még mindig keresi a nagy őt..Voltak barátai/kapcsolatai,de pár hónapnál tovább nem tartottak.Volt aki azért lépett le,mert nem akarta elhinni,hogy már nem él úgy ahogy fiatal korában élt..De nem adja fel a reményt ő sem..
4/18 A kérdező kommentje:
Nincs a homlokomra írva, de amikor a randin rákérdez, hogy mivel foglalkoztam, meséljek magamról... :(
5/18 anonim válasza:
A múlt, az elmúlt már, ne foglalkozz vele! Senki nem fog elítélni, megbélyegezni 5évvel ezelőtti dolgaidért. A jelenben kell most élned. Most aranyos vagy és nem rúdtáncos, ennyi. Ha valakivel találkozol, akkor nem azzal kell kezdeni, hogy mi volt pl. 5évvel ezelőtt. A férfi, akit megismersz majd, Ő a jövőd lesz. Nem is biztos, hogy kell tudnia minden részletet majd a múltadból....
2012. febr. 14. 18:51
6/18 anonim válasza:
Akkor mesélj arról, hogy pincérnő vagy, első randin tuti, hogy nem említeném meg. Ha később elmondod, akkor is lehet szépíteni, mondjuk táncoltál és volt olyan pasi aki szimpi volt, akkor vele elmentél és ezért sokszor kaptál ajándékot.
2012. febr. 14. 18:52
7/18 anonim válasza:
Ha megkérdezi, hogy mivel foglalkoztál, akkor mond el őszintén, de ne mindent! (legalábbis az elején ne sokkold a másikat!) Majd ha megérik a kapcsolat arra, hogy megnyíljatok egymásnak és a bizalmadba fogadod és tudod, hogy nem él vissza a titkaiddal, majd akkor részletekbe is bocsájtkozhatsz
2012. febr. 14. 18:53
8/18 anonim válasza:
Hát nem tudom te hogy vagy ezzel,de amikor tőlem megkérdezik,hogy
-te mivel foglalkozol?
akkor azt mondom,hogy
- X.Y helyen dolgozom mint pincérnő.és te??
Valahogy nem is jön közbe az,hogy 4-5 évvel ezelőtt kamionosként vagy rúdtáncosként vagy utcalányként dolgoztam...
Talán gyakorold egy kicsit a szövegértést.
Mit dolgozol kérdés az a JELENRE és nem a múltra vonatkozik..
2012. febr. 14. 18:54
9/18 anonim válasza:
Van v.mi, amit szívesen tanulnál, amivel szívesen foglalkoznál?
Nem tudom, van-e még a pénzből, ha van, szerintem iratkozz be suliba, és tanulj!
Egyébként, ha úgy érzed, akkor szakember segítségét is kérheted, hogy fel tudd dolgozni a történteket (a szüleiddel való kapcsolatodat, és azt az olaszországi borzalmat is).
Nem szégyen segítséget kérni!
2012. febr. 14. 19:01
10/18 anonim válasza:
Ha őszinte kapcsolatot akarsz egyszer úgyis el kell mondanod, és benne van a pakliban hogy vagy elfogadja vagy nem, ez van, ha szeret biztosan elfogadja a múltadat veled együtt.
Személy szerint én nem szakítanék ezért azzal akit szeretek, az a múlt amikor még nem is ismertem. Ez a szuverin véleményem persze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!