Soha nem fogok kelleni egy aranyos pasinak sem?
Sajnos elég rossz gyerekkorom volt apám alkoholista volt és agresszív, anyám meg idegbeteg.
Sokszor bántottak engem.
Amikor 18 lettem akkor elköltöztem otthonról és munkát vállaltam rúdtáncosként Olaszországban, néha szexeltem is azzal aki fizetett(hülye voltam és sok pénz kellett).
22 évesen hazajöttem mert új életet akartam kezdeni, és elkezdtem pincérnőként dolgozni.
Nem merek párkapcsolatot kialakítani, mert félek ha kiderül a múltam akkor rögtön otthagyna.
Pedig annyira vágyom egy kedves férfira, akihez odabújhatnék, és aki szeretgetne. :(
24/L
29 vagyok, te viszont ha értelmes tanácsot nem tudsz adni akkor meg minek szólsz be?
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! Legalább olvasni tudnál!
Az elején, amikor még nem nevezhető kapcsolatnak, csak randiztok, elég annyit válaszolnod, h pincérnő vagy. Ha nem ismer, nem szeret még és te elmondod neki, h mit csináltál, talán kevesebb érv lesz melletted, mint ellened.
Az viszont, h egy kedves pasi önmagadért szeressen, elképzelhetetlen anélkül, h ne ismerné a múltadat. Ezért, ha már nem csak randizgatás, hanem már kapcsolat, ami kialakul köztetek majdan egy pasival, akkor még az elején mondd el neki. De ne csak ezt: beszélj a gyerekkorodról, az egész életedről, jó és rossz dolgokról egyaránt! Ha téged szeret és igazán, talán maradni fog. Tudom, h sokan azt tanácsolják, ne mondd el, de előbb-utóbb utolér a múlt. Bármikor megtudhatja és akkor robban a bomba, ráadásul külön neheztelhet amiatt, h eltitkoltad. Te is akkor leszel igazán és felhőtlenül boldog, ha valaki ezzel együtt is tud szeretni téged.
Tapasztalatból beszélek, az én páromnak is volt valami a múltjában, amiről nehéz szívvel beszélt és nem volt büszke rá (nem ilyesmi). Még csak két hete voltunk együtt, amikor elmondta nekem.
Egész konkrét válasz a kérdésedre: dehogy kizárt, h találj magadnak egy kedves pasit! :)
Lényegtelen kinek szóltál be, senkinek nem kell beszólni!
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!
Ha egy randin a múltadról kérdeznek, hogy mielőtt pincérnő voltál mivel foglalkoztál, stb., mondd meg, hogy külföldön dolgoztál. Ha nem elég neki ez a válasz, és kíváncsi rá, hogy pontosan miből is kerested a kenyered, akkor ki lehet találni bármilyen dolgot, mondjuk, hogy alkalmi munkáid voltak, ilyenek.
Ha olyanok a kilátások, hogy lehet jövője a kapcsolatnak, akkor egy idő után, egy romantikus este, hozzábújva az ágyban miközben a hajadat csavargatja meg turkál benne el lehet mondani, ha tényleg szeret akkor el fog fogadni. Sosem az számít, hogy ki voltál, hanem az, hogy ki VAGY. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!