Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lesz vajon majd olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz vajon majd olyan, hogy kelleni fogok egy pasinak?

Figyelt kérdés

Azt mondják,nagyon szép arcom van,és szép vagyok.

Nem vagyok dagadt,kövér,azonban nincs ez a mai "tiniideál" alkatom. Nem vagyok vaságyastul 40 kg.Magas vagyok,és normál testalkatú. Tudom,hogy a pasik manapság a rövidgatyás szexi mindenkirakok lányokra buknak,de én nem vagyok ilyen.

Nőiesebb testalkatom van,van mellem,és kerek a fenekem,de a combomon is van mit fogni.

Szerintem túl magas vagyok,bár ezen nem tudok változtatni.

176 cm/ 60 kg.

2012. júl. 4. 10:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem debreceni vagy?? :)
2012. júl. 4. 10:53
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem neked a belső tulajdonságaiddal van gond, nekem már most visszataszítónak tűnsz.

22F

2012. júl. 4. 10:54
 13/25 anonim ***** válasza:
Nekem kellenél, kérdező, csomagold be magadat elvitelre! :-)
 14/25 anonim ***** válasza:

Lesz.

Ahogy előttem is írták, ez a súly pont jó a magasságodhoz.

Még ducibb lányoknak is van barátjuk, remélem nem gondolod komolyan, hogy te ezért ne kellj valakinek...

Nekem pl. nem feltétlen a nádszál alak az ideálom. Tetszik, de amúgy egy ilyen "körtésebb" lány is nagyon esztétikus tud lenni. Szóval ezen ne görcsölj semmiképp se. :)

15/25 anonim ***** válasza:
Leszel a barátnőm?:)
2012. júl. 4. 10:56
 16/25 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a sok idiótával, tele van világ velük, a tiniideállal se foglalkozz. A leírásod alpján semmi gond nincsen, épp ellenkezőleg, a fiúknak ngyon is tetszenek az ilyen lányok. Ne kínozd magad ilyenekkel, mert saját magad fogod a maradék önbizalmadat is kiölni... Legyél büszke a nőiességedre, hangsúlyozd ki még jobban. Nekem elhiheted, a ropi kislányok irigyelni fogják a külsődet, ha már most nem irigylik :)
2012. júl. 4. 10:58
 17/25 anonim ***** válasza:
Na te is csak képen láttál nőt
2012. júl. 4. 11:02
 18/25 anonim ***** válasza:
Attention Whore?
2012. júl. 4. 11:19
 19/25 anonim ***** válasza:

magas vagy és ez gáz

18F

2012. júl. 4. 11:24
 20/25 anonim válasza:
de ezt abból mondod...xdd ha nem a belsőddel van a gond, akkor epedeznének utánad a pasik, ha télleg szép arcod van és jó alakod.. lehet hogy az a probléma, hogy nem veszed észre a hibákat magadba
2012. júl. 4. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!