Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Sikerült lejjebb adnatok az igényeteket és mára összejönnötök olyan lánnyal, aki amúgy nem vonzott külsőre titeket?
mr.flash, na és hogy élted túl? :D
hát én ettől is tényleg nagyon rosszul éreztem magam, mintha fiúval csináltam volna, szóval akihez nem vonzódunk azzal nem érdemes erőltetni, na de én most mégis erre lennék kíváncsi, hogy van-e akinek sikerült ez a bravúr, csoda, mert ha igen, akkor remélhetőleg nekem is fog és végre nagyobb választék lesz a lányok között a számomra
Én a kezdeti "úb*zmegmitcsináltammármegint" után csak röhögtem rajta. Szerintem azért mert ha nem röhögök hanem visszagondolok rosszulleszek.
Mondjuk annyira nem voltak csúnyák (szerencsére). De azt megtanultam hogy van egy szint ami után nem megyek nő közelébe. :D
Igen, sikerült. De ez nem így működik, hogy tetszenek a "csúnya" lányok, hanem úgy, hogy idővel megváltoztam, és más lett számomra az értékes. 15-20 évesen engem is a plázacicák vonzottak, és szinte kizárólag a külsőre koncentráltam, de szerencsére kinőttem belőle. Egy őszinte lelki kapcsolat mindennél többet ér, és hidd el, nem kell hozzá "csúnyának" lenni egy lánynak, hogy ez meglegyen. Csak meg kell egymást találni, ez viszont nem könnyű.
Viszont aki ultraszexinek akar látszani, annak valószínűleg nincs is más a tarsolyában...
ma 14:06
Én nem a mennyiségre hajtok, hanem a minőségre. Inkább egy szép, vonzó, szexi lánnyal, mint 100 bálnával. Sajnálom. Most még itt tartok, de igyekszem optimista lenni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!