Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek az ilyen srácokról? Lent bővebben.
Figyelt kérdés
Azokról akiknek full tuning autója van (amelynek alap ára millió fölött van, szóval nem egy Lada) és szép lassan, dübörgő zene mellett kocsikáznak a városba.2009. júl. 8. 21:24
31/34 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek. Még 19 éves korig elmegy az ilyesmi, de minél idősebb vk, annál visszataszítóbb.
Így biztos hogy a plázacicáknál tuti befutó leszel, de ha normális lányra pályázol, azt így biztos nem fogod érdekelni...
32/34 anonim válasza:
Ha-ha-ha. Normális csaj? Nincs mostanság olyan,hogy "normális"! Még a lepedék, szutyok csajok is beképzeltek, és sokra tartják magukat. Akkor meg inkább legyen plázamaca, azzal legalább jó megjelenni. Én nem vetem meg őket.
33/34 anonim válasza:
Hát...volt szerencsém ilyennel(leszögezem,lehet,hogy te nem vagy az).2 kört ment,aztán:Szia,mizu jössz egy körre?
Szerintem a legtöbb csak menőzik,hogy neki ilyen,meg olyan.Azt sok elfelejti,hogy neki apuci vette.Mondjuk én imádom,amikor dübörög a zene,és jó az autó.:)De amikor ott puccoskodnak....
34/34 anonim válasza:
Nekem impoinál, ha rámdudálnak, vagy utánamszólnak (a jó ízlés határain belül). És igenis, ha van egy normális darab a feneke alatt, miért ne használhatná? Voltam már romantikus első randin, ahol egész éjszaka kocsigáztunk és beszélgettünk (és néha a zene is szólt), kb. 550 km-t mehettünk, és mindig tőlem kérdezte, hogy merre forduljon. Szerintem ez aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!