Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek az ilyen srácokról? Lent bővebben.

Figyelt kérdés
Azokról akiknek full tuning autója van (amelynek alap ára millió fölött van, szóval nem egy Lada) és szép lassan, dübörgő zene mellett kocsikáznak a városba.
2009. júl. 8. 21:24
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel kompenzálják azt, hogy kicsi a farkuk. :)
2009. júl. 8. 21:25
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek rádudálnak a szép lányokra, alapból szívesen köpném le őket egy-egy le"szivi"zésért, meg hasonlók;)
2009. júl. 8. 21:26
 3/34 A kérdező kommentje:

miért??????

....... szerintem csak ez az életstílusuk. A bütykölés, tuningolás, sebesség mánia.

2009. júl. 8. 21:26
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
nem, ezzel a csajokat akarják elkábítani és gyakran csak bérelik azokat az autókat. Az én lakhelyemen is van egy fulltuningos grande Punto és már vagy 50 gyereket láttam vele. Szóval nem mindegyik saját.
2009. júl. 8. 21:31
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy ezzel kompenzálja a méretét. Nekem nem a millió fölötti ár érdekel hanem az, hogy milyen a pasi. Ugyanis a vagyonát el is veszítheti egy rosszul megkötött szerződés miatt vagy a bank viheti el.Nem biztos, hogy épp az a pasi akinek full tuning autója van igazából meg is engedheti magának. Lehet az minden vagyona. Nem a külsőség alapján kell ítélni.
2009. júl. 8. 21:32
 6/34 A kérdező kommentje:
uhhhhhh az nagyon gáz.
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

figyelemfelkeltés, meg szoktam nézni a kocsit odafigyelek a zenére, de idegesítő mikor dudálnak vagy kiszólnak..ááá :S

ennél már csak a vastag aranynyaklánc a rosszabb és az igencsak durván kigyúrt izmos test xD

8/34 A kérdező kommentje:
és ha egy ilyen kocsival vinnének titeket az első randira?........ nem kábítás, hanem azért mert csak ez van.
2009. júl. 8. 21:35
 9/34 anonim ***** válasza:
45%
felmerül a kérdés... milyen autó, ha valami brutál gyári tuning akkor azt mondom ok semmi baj, mert én szoktam az A6-os Audimmal ilyet csinálni nyáron Balatonon, mert egy felső közép kategóriás autó és gizda, de ha valami 1.2-es kutyaól és van benne valami zene ami csak hangos az csíra dolog.
2009. júl. 8. 21:42
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
kedves utolsónak gratulálok. Az idióta gazdag fejeddel már megteheted, hogy bömbölteted a zenét, de ha nem futja f@sza autóra, már nem bömböltetheted a zenédet? Mi a különbség? Beképzelt vagy, de rohadtul.
2009. júl. 8. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!