Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek az ilyen srácokról? Lent bővebben.

Figyelt kérdés
Azokról akiknek full tuning autója van (amelynek alap ára millió fölött van, szóval nem egy Lada) és szép lassan, dübörgő zene mellett kocsikáznak a városba.
2009. júl. 8. 21:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen feltűnési viszketegségük van. Személy szerint engem nem vonzz ez az egész, sőt.
2009. júl. 8. 22:28
 22/34 A kérdező kommentje:

22:25..... tudom.

Öregem nek is Quattro-ja van, néha el viszem......... de nem csajozok vele.

Tudod sok embernek a kocsija kell ehez, nekem nem.

Elárulom hogy nekem egy igényesen, szolidan tuningolt

Golf-4esem van...... egy R32-es, azért abba is van erő.

2009. júl. 8. 22:32
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

a trabis-audis dübörgőkocsis párommal megyünk hnapután nyaralni,kocsival...

igen,vannak normálisak is...

22/L

2009. júl. 8. 22:35
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

az tök szuper, amugy nem akartam általánosítani, csak így jött ki.

Barátnős dolognál meg 5 évet akartam írni, nem 2-t.

(22:25 + 22:27 =én)

2009. júl. 8. 22:39
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Bár én nem lány vagyok, de azért írok!

Igazából én soha nem értettem azokat a srácokat, akik mindíg max zenével hajtanak...csak verik magukat!

Az oké , hogy jó kocsival vannak, meg stb.. de hogy max hangerő ...XD

Meg sok az oylan, akinek van valami jó tuningolt verdája, aztán már azt hiszi magáról, hogy ő az Isten(főleg akkor szánalmasak, ha a kocsi nem is az övé!Pl kölcsönzői DE! Az már valami, ha az övé, és ő maga alakította át sportossá/tuningolta!)!!

A kocsi nem minden!

Akinek nem inge, ne vegye magára!

Amúgy kedves kérdező egyetértek veled! szerintem is azokat a kocsikat lehet a legjobban tuningolni, amiker leírtál, valamint nekem még az 1998-as Mitsubishi Eclipse is a kedvencem!

16/F

Menyus

2009. júl. 8. 22:46
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Pfff R32, ha igazi gyári tuning nem csak replika, akkor nagyon becsüld meg és nem alázd szegény kocsit a zenével, gratula a kocsihoz, jó verda. Quattro-s voltam. :)
2009. júl. 8. 22:54
 27/34 A kérdező kommentje:
kösz, nem döngetem a zenét (általába), csak épp anyira hogy én haljam és kész.
2009. júl. 8. 22:57
 28/34 anonim ***** válasza:
Ha randira mindenképp muszáj kocsival menni és csak ilyen van, akkor úgy leszel még a legaranyosabb, ha nem is kapcsolsz be zenét, csak nagyon halkan és még te szabadkozol, hogy bocsi, de most ezzel kell beérnünk és szerény vagy, egyetlen büszke megjegyzést sem teszel a kocsira, csak ha a lány kérdez. Ez már csak akkor lenne aranyosabb, ha motorod lenne, mondjuk valami kawasaki, 1000 köbcenti felett;) Talán nem jött le:lány vagyok, a 2 hozzászóló.
2009. júl. 8. 23:07
 29/34 anonim ***** válasza:
nevetséges minipöc.söknek tartom az ilyen farkakat. és még finoman is fogalmaztam..
2009. júl. 9. 11:57
 30/34 anonim ***** válasza:
az addig oké hogy tuningolja meg szépítgeti az autót. Ez rendben van. de miért kell maxon bömböltetni a zenét? Bámulják az utcán a csajokat, kiszólnak nekik. De az útra nem figyelnek oda és ebből lesznek a szép kis balesetek. És ezt nem csak mondom ez velem megtörtént mert egy kis ... belémjött a lámpánál, azért mert nem figyelt oda. Aztán még neki állt feljebb. ennyit erről.
2009. júl. 9. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!