Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek az ilyen srácokról? Lent bővebben.

Figyelt kérdés
Azokról akiknek full tuning autója van (amelynek alap ára millió fölött van, szóval nem egy Lada) és szép lassan, dübörgő zene mellett kocsikáznak a városba.
2009. júl. 8. 21:24
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Én is megkaphattam volna (apucitól) az A6-ost,tényleg.

De inkább VETTEM egy középkategóriás autót és azt tuningolgatom.

2009. júl. 8. 21:52
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

páromat megismertem,tuningtarbi,csomagtartóba semmi hely nem maradt a hangszoroktol,erősitőtől...messziről felismertem...most audit vett,zenével tele megint,messziről felismerhető...és semmit nem kompenzál vele,egyszerüen imádja a kocsikat,darabokra szedi,saját kezével alakitgatja,néha finomabban simogatja a kocsit mint engem...ez mánia,és nem feltétlen nagyképűség...

persze nem arról beszélek,amikor a 17éves nagyfiu a frissjogsihoz (vagy már hamarabb) megkapja a fullextrás kocsit,és azzal probál menözni...

első randira párom a trabival jött,azzal is imádtam,audival is,de ugyanugy imádtam akkrois mikor sárgabusszal jött hozzám...értelmes lánynak nem meghatározó...

22/L (24/F)

2009. júl. 8. 21:53
 13/34 anonim ***** válasza:
0%
De értitek mit mondok, veszek no ruppós kocsit, ráteszek egy dobot a végére meg valami olcsó zene és lógatom a karom az ablakon és kb a vasam összesen 60lóerő és szevasz búg a kipufogó és ennyi. Nem az a baj hogy milyen autója van , mert ez van erre volt pénze, hanem hogy próbál menőzni valami alsó kategóriás vassal. De ha van valami komolyabb gépem és abból szól valami komolyabb zene azért az már más, és ezt ti is tudjátok. 21:42-es voltam. 20/f
2009. júl. 8. 22:01
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

21:53as vagyok

a trabi az kicsit se drága kocsi...DE volt benne nemkicsi stilus...egyet se láttam az elmult 3 év alattt hasonlot,se találkozokon,se utcán...

de van ismerős,anyuci yarisát "tuningolta fel"...néha én szégyellem magam,hogy azzal probál csajozni...azt is többre értékelem ha vmi tömegközlekedésen szolit meg,minht egy ilyen kocsibol szol ki...azt elküldöm melegebb éghajlatra:D (bár joideje mindenkit,de az más téma)

22/L

2009. júl. 8. 22:05
 15/34 anonim válasza:
100%
Todum h lányoknak szól a kérdés, de gondoltam írok. Én is nagy autobolond vagyok, dübörgő zenévek stb. Sosem dudáltam lányoknak és nem szóltam ki a kocsiból:) Szerintem ezt embere válogatja. Nem csajozni használom a kocsit, és nem az adottságaimat próbálom vele javítani. Ez inkább egy szenvedéj, aminek él az ember. Lehet h van aki a figyelmet akarja magára vonni , de nem lehet álltalánosítani.
2009. júl. 8. 22:12
 16/34 A kérdező kommentje:

21:42.. én személy szerint sokkal jobban szeretem ennyi idősen (18) a fiatalos autókat. Ilyenek mint pl:golf4-5-6. Fiat Bravo. Honda civic. Opel Calibra, omega, vectra. Toyota:selica. Peugeot 206.

Ezek középkategóriás autók amelyekből gyönyörű gépet lehet varázsolni.

Egy A6-8 Audit Vagy egy (új)525ös BMW szerintem nem arra való.

2009. júl. 8. 22:17
 17/34 anonim ***** válasza:

még mindig 21:53-mas vagyok...

még annyit...párom ezt ugy is megcsinálja,hogy mellette ülök...zene maxra,házak ablak remeg tőle,ablak sötétitve,és át a városon...nem csajozásra van használva,2 éve együtt vagyunk,én már eléggé meg vagyok hóditva,meg elkápráztatva:D

ez szenvedély,hobbi,mánia...pasiknál előfordul...és vannak irigyei,meg olyan utánzik,akik egy kereket se tudnának kicserélni...:D

22/L

2009. júl. 8. 22:18
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell első randira rögtön kocsival menni? Miért kell gizdázni? Van kocsim, jogsim, de nem megyek randira azzal sose, mert nem vágok fel vele. A kocsi egy használati eszköz nekem. Kocsi nélkül is ugyanúgy lehet csajozni, mint kocsival. Így is több mint 2 éve van barátnőm, tervezzük a házasságot, de a kocsi semmibe se befolyásolta ezt. Egyébként nem az az "apucitól megkapok mindent" tipus vagyok, saját pénzemből vettem használt kocsit, laptopot, (ezeket nem is részletre ráadásul), és most majd a leendő házunkhoz kéne majd hitelt felvenni, mert kicsi az albérlet.

Kort, nevet, személyi számot, vércsoportot, stb.-t nem írok :D

2009. júl. 8. 22:25
 19/34 anonim ***** válasza:
61%
Elhiszem persze fiatalos autók ezek, csak én szeretem ha van egy kocsinak tömege, nyomatéka, ereje, és én sem tuningoltam mert minek, engem a Quattro hajtás mindennél jobban kárpótol. Télen meg főleg... De higgyétek el, csajok szeretik a luxus verdákat. Tapasztalat. 21:42-es voltam. 20/f
2009. júl. 8. 22:25
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

22:25 vagyok (utolsó) még egy gondolat...

Kiváncsi vagyok, hogy hány dübörgős zeneautós srác viszi el a barátnőjét kirándulni, tengerpartra, ilyen helyekre.

2009. júl. 8. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!