Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom, és unom az életemet. Mit csináljak, hogy ne legyek egyedül?
vannak barátaim, vannak haverjaim, járok bulizni, vagyis járnék...:/
unom az életem...a barátnőm elhagyott, a barátaimnak mindenkinek barátnőjük van, és azzal vannak érthetően egész 7 végén, a csajok sz*rnak rám, észre sme vesznek, pedig mindenki aztmondja jóképű srác vagyok.
senkinek sem vagyok fontos, senki sem keres.
megfogalmazódik bennem, hogy minek vagyok életben, ha ugysem vagyok senkinek sem fontos. (természetesen a családomon kívül)
társaságra vágyom, új emberekre, barátnőre.
de hova menjek, mit csináljak?!
furcsa nekem ez, mert eddig midngi pörgés volt az életemben. msot van csak ekkora pangás, nemrégóta.
teljesen depressziósnak érzem magam.
előző kapcsolatom rendesen tönkretett, azóta csak keresem a régi önmagam....
csak a családom szeretete tart vissza egyenlőre, hogy véget vessek az életemnek.
rinyálok? van akinek nálam 100 szor szarabb? lehet, sőt biztos.
de így nem élvezem az életemet, egyszerűen nem érzem magam jól, és ugyérzem semmi értelme nincs.
20/F
Még egy hasonló sorsú. Két és fél hónap szünet.ebből nagyjából a felében nem keres senki. Talán azért mert nincs olyan barátom akihez nagyon kötődnék akik vannak pedig nem hiányolnak.Igen elég lúzer vagyok egy igazi nyomi.Vannak nagyon rossz napjaim, néha elgondolkodom minek is élek.Talán a családomon kívül senki sem hiányolna.Még hogy nincs pörgés soha sem volt. Talán velem van a hiba barátkozni új embereket megismerni kéne na de hogy.Sajnos annál egyszerűbb magam sajnál.Látom a saját hibáim mégse változtatok rajta miért? én se tudom.
(elég zagyva leszarom ilyen a hangulatom)
16/l
Tessék a szülinapomon olyan sokan emlékeztettek arra hogy az éve egyik legszebb napjának kéne lennie számomra hogy azt is eltévesztettem hogy betöltöttem a 17-et
(előző :(
boldog szülinapot így utólag, és ismeretlenül.
legalább ezen a napon ne rágódj ezen, és vonatkoztass el ettől.
van hogy oylan mélyre kerülsz, ahonnan már csak felfele vezet az út.
A második képernyőoldal tartalmaira reagálva röviden:
különös, hogy egyesek naiv, sznob halvány mosollyal az arcukon teljességgel elfogadóak a szadista emberekkel szemben is, és hibának titulálják, ha valaki bár toleráns a szadistákkal szemben, de nem annyira nyitott feléjük, mint más felé.
Javaslom inkább az ARANY KÖZÉPUTAT! Ne feledje, aki az előbb jelzett torz módon gondolkodik. A mártíromság nem középút, nem dinamika és nem harmónia.
A szavak kiforgatása persze marhára megy...
Ráadásul a divat ezotériát tekintik sokan etalonnak, mérvadónak, ahhoz hasonlítgatják a teljesebb szemléletűeket, mondván , hogy mi harmónikus hozzáállás és mi spiritualitás. Fura...
Valahogy ezek a divat ezósok nagyon szeretik homokba dugni a fejüket... A karma, a dolgokkal való szembenézés nem ízlik nekik, csak mert az valóban feladat és előrevivő...lenne nekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!