Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Utálom, és unom az életemet....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom, és unom az életemet. Mit csináljak, hogy ne legyek egyedül?

Figyelt kérdés

vannak barátaim, vannak haverjaim, járok bulizni, vagyis járnék...:/

unom az életem...a barátnőm elhagyott, a barátaimnak mindenkinek barátnőjük van, és azzal vannak érthetően egész 7 végén, a csajok sz*rnak rám, észre sme vesznek, pedig mindenki aztmondja jóképű srác vagyok.

senkinek sem vagyok fontos, senki sem keres.

megfogalmazódik bennem, hogy minek vagyok életben, ha ugysem vagyok senkinek sem fontos. (természetesen a családomon kívül)

társaságra vágyom, új emberekre, barátnőre.

de hova menjek, mit csináljak?!

furcsa nekem ez, mert eddig midngi pörgés volt az életemben. msot van csak ekkora pangás, nemrégóta.

teljesen depressziósnak érzem magam.

előző kapcsolatom rendesen tönkretett, azóta csak keresem a régi önmagam....

csak a családom szeretete tart vissza egyenlőre, hogy véget vessek az életemnek.

rinyálok? van akinek nálam 100 szor szarabb? lehet, sőt biztos.

de így nem élvezem az életemet, egyszerűen nem érzem magam jól, és ugyérzem semmi értelme nincs.

20/F

2012. jún. 29. 21:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Akadj le a szemét zenéről, tolj be egy kis metált és a TV-t is hanyagold.

Vaaagy...

Folytasd tovább és próbálkozz pasikkal...

Extrém esetben ha ez se válna be... vegyél egy kutyát...

2012. jún. 29. 21:31
 2/28 A kérdező kommentje:

nemhalgatok iylen szemét sírós zenéket.

kösz, de nemlezsek b*zi

és van kutyám már.

2012. jún. 29. 21:34
 3/28 anonim ***** válasza:
ne azt várd hogy téged keressenek fel a haverok hívd el te őket berugni meg stb csajokkal is ugyan ez aztán meg figyeld meg hogy ők is fognak hivni
2012. jún. 29. 21:35
 4/28 A kérdező kommentje:

hívtam. csajaikkal vannak, vagy nyaralnak..:/

áhh a nyárnak a bulitól kéne szólni, és arról, ohgy jolérzem amgma, ehyeltt itttvagyok a nullán..:/

2012. jún. 29. 21:36
 5/28 anonim ***** válasza:

Ejnye hát! MIntha csak én írtam volna.

Az egyetlen különbség,h én nem akarok véget vetni az életemnek. Mindig kitalálok valamit,valami célt,ás azzal úgy el is vagyok foglalva. Én inkább amolyan hangulatfüggő,hullámzó személyiség vagyok. Hol nagyon boldog vagyok,hol pedig úgy vagyok,mint most te.

Figyelj! Neked kaland kell! Valami izgalom.

Én legalábbis folyton kalandokra vagyok kiéhezve.

Lassan már egy éve,h otthagyott a barátnőm. Azóta még a szokásosnál is jobban flegma,bunkó,és életunt lettem. Én az utóbbi 2 évben minden létező dolgot kipróbáltam. Ezért egyre nagyobb és nagyobb kalandokat keresek,neked is ezt javaslom.

Egyszerűen arról van szó,hogy nem találod a helyedet.

2012. jún. 29. 21:37
 6/28 anonim ***** válasza:
Nekem is rohadtul szar minden, nincs melóm, se pénzem, így ugrott a kondi, hogy jó szép kigyúrt lehessek, mert olyan rossz a genetikám, hogy rajtam nem segít a fegyencedzés, csak a kondis meg a tömegnövelős étrend, de ezek havi 8-9 ezerbe lennének, nekem meg jelenleg alig van egy ezresem, az tudjátok mire elgé manapság, forrásom meg semmi, mert ősö, sem tudnak adni, számlára épp kitelik nekik is. Vagy ez vagy az utca. Próbálok melót szerezni, de eddig hiába. Ha lesz meló, akkor majd tudok kondizni és csajozni is végre, addig csak szenvedek a hiánytól.
2012. jún. 29. 21:39
 7/28 anonim ***** válasza:
ne legyetek ilyen negatívak fiúk:) tudom, hogy nehéz, sokszor nekem is elmegy a kedvem mindentől, és én is vágyom kapcsolatra, csak hát ha nem járok bulizni (ami nem is hiányzik), akkor nem olyan könnyű ismerkedni. de ettől függetlenül próbálom jól érezni magam, nekem is vannak háziállataim, a kutyasétáltatás után pl mindig jobban érzem magam. most vagyok túl az előrehozott érettségimen, ami jól sikerült, szóval most annak köszönhetem, hogy jó kedvem van, de ezzel arra akarok célozni, hogy szándékosan keressétek a pozitív dolgokat és próbáljátok mindenben meglátni a szépet. és lehet, hogy hülyén hangzik, én is azt gondoltam korábban, de ha jól érzed magad, az süt rólad, és mások is észreveszik, és lehet, hogy könnyebb párt találni :) ha akar valaki, írhat privátban, igyekszem segíteni, lelkesíteni, vagy akár csak meghallgatni, ha az segít
2012. jún. 29. 22:03
 8/28 Pendulum92 ***** válasza:
A változás nem attól fog bekövetkezni, hogy hirtelen lesz valakid. Sokan ezt hiszik ebben az állapotban, hogy húú majd ha lesz valakim minden más lesz. A nagy fenét. Igazábol ha változást akarsz, az egész hozzállásodon változtatni kéne, és nem a másokkal való viszonyodon, hanem a MAGADDAL valón. tudom nem a reklám helye, de tudnám ajánlani Byron Katie vagy Eckhart Tolle műveit.
2012. jún. 29. 23:17
 9/28 Pendulum92 ***** válasza:

ha lenne is valakid, az csak időleges feloldást jelent, ha valami kívülről jön, az sosem tartós... Igazi boldogság alapja ha magadat elfogadod olyannak amilyen.

Minek küzdenél olyan ellen ami már van? Azon kívül hogy magadat szívatod, nem változtatsz semmin vele.

2012. jún. 29. 23:19
 10/28 Pendulum92 ***** válasza:

Az, hogy semmi értelme nincs, az ne m igaz, minek kéne bárminek is ésszel felfogható értelmének lennie?

Mindennek maga a LÉT a célja. Mindenben ott van az élet, és ennél több nem kell.

2012. jún. 29. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!