Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon szép lányok! Ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szép lányok! Ilyet miért csináltok egy fiúval?

Figyelt kérdés
Van a suliba egy nagyon szép lány. Asszem modell,de ez most tökmind1. A lényeg,h én egy átlagos fiúnak tartom magam,semmi extra(nem lövöm be a hajam,nem vagyok páwa vagy mi a f*szom,sem kigyúrt.) Magas vékony,és elviekben jóképű(de ez relatív) No mind1,én ilyen full extrás csajokkal nem szoktam foglalkozni,mert sztem nem hozzám valóak. De ez a csaj,egyfolytában bámul,de olyan feltűnően bámul a szemembe ,h az már irritáló. És amikor a közelembe van,folyton beszól nekem,meg elkezd panaszkodni(pl.h túl hangosan beszélek...stb),mindig így kiprovokálja,h én is beszóljak neki. Folyton konfliktust generál velem. És most így stabilan utáljuk egymást. Én magam részéről leszarnám,de folyton felhívja magára a figyelmet. Nem vágom,h ez mire jó neki. A legtöbb fiúval ilyen kellemesen elgagyognak,mer azok mind nyalják a s*ggét. Csak velem bunkózik folyton.

2012. jún. 29. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tetszel neki, csak ebben a tudat szintjén még ő sem biztos.
2012. jún. 29. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Zavarja hogy szarba se veszed
2012. jún. 29. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán irritálja, hogy te még nem "nyalod a s.ggét". :D
2012. jún. 29. 20:45
 4/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy te vagy a "nyomi srác" akit jó piszkálni. Nálunk is voltak ilyenek, szánalmas, le kell sz.rni, ne reagálj a dolgaira, sajnos itt nem érvényes az "előbb-utóbb elunja" dolog, mert sötét, és élvezi, hogy beszólogat, akkor is ha nem reagálsz, mert nem izgat.

Vagy alázd le a halálba, vagy fingj az orra alá, vagy mittudomén. Kár törődni vele, ennyi öröme van az életben, mert otthon nem szeretik, csak pénzzel nevelik.

2012. jún. 29. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy nagyon szép nem annyira lényeges ebből a szempontból. Szerintem csipkelődik, szeretne megismerkedni veled, te viszont nem veszed a lapot és inkább megsértődsz. :D
2012. jún. 29. 20:54
 6/11 A kérdező kommentje:

Nyomi srác? O.o

há b*szd meg! Én vagyok az egyik legvagányabb a suliban.

Azon kevés fiú közé tartozom,akik nem nyalják a seggét. Na azok,azok a nyomorékok...

2012. jún. 29. 21:06
 7/11 anonim ***** válasza:
A mi sulinkban is vannak lányok, akik ilyeneket csinálnak azért, hogy a figyelem csakis rájuk terelődjön, az a baj, hogy ez nemcsak sikerül nekik, hanem majdnem mindenki elkezd nyalni nekik... Ezt a lányt pedig az zavarja, hogy te nem állsz be a sorba.
2012. jún. 29. 21:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Zavarja, hogy te nem nyalod a seggét. Bosszantó ez számára, fel van háborodva rajta a szíve mélyén. Micsoda pofátlanság ez a részedről.
2012. jún. 29. 21:27
 9/11 anonim ***** válasza:
tetszel neki és épp azért mert nem foglalkozol vele :)
2012. jún. 29. 21:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy azok a nyomorékok, akik nyalják a seggét. Sajnos ezt ők nem így fogják fel. Náluk az a hülye, aki nem őket követni. Ez a lány is azért szemétkedik, mert te nem magasztalod, és így akar kellemetlen helyzetbe hozni, hogy egyszer pl. bocsánatot kérsz mert mondtál valami sértőt az egyik beszólására, és ő ezt máris elkönyveli sikernek.

Nekünk is van a suliban ilyen. Feltűnési viszketegség. Habár az én osztálytársam nem úgy hívja fel magára a figyelmet, hogy mindenkinek beszólogat, hanem ordítva, és ez nem túlzás, tényleg ordítva megy be a termekbe, kiabál a folyosókon, idiótán röhög(mint egy disznó, amikor vágják , na olyan hangot ad ki), és ő az egyik legnépszerűbb a suliban. Teljességgel érthetetlen számomra, miért van ez.

2012. jún. 29. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!