Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy 24 éves srác egy 14 évessel jön össze?
Figyelt kérdés
Részéről oké a dolog, csak én aggódok kicsit amiatt, hogy mit fognak szólni emiatt!2012. jún. 29. 18:23
52/54 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, vállalható. Csak éppen divat prűdnek és álszentnek lenni.
Szerintem rohadtul nem kéne okoskodni és kioktatni a kérdezőt úgy, hogy nem is ismeritek se őt, se a barátnőjét. Általánosítani nagyon könnyű.
53/54 anonim válasza:
sztem gáz...
én is 14 vok, egy 20 éves srác tetszik, de csak tetszik, jó fej
ha vagy 2-3 évvel idősebb lennék, összejönnék vele, de mivel 14 vok ez a 6 év is sok, nem hogy 10 év
egy 24 éves pasinak sztem nem csak az kell, hogy csókolgassa a kiscsajt, ölelgesse, meg mondja neki mennyire szeretlek... egy 24 éves egy 14 évessel nem tud komolyra tervezni. egy 24 éves pasinak komolyabb kapcsolat kell, egy nő akivel összeköltözik, akivel szexel, akit szeret, akit már akár 24 évesen feleségül is vesz
gáz..
54/54 jura-polotov válasza:
Nem akartam végig olvasni a sértéseken át,hanem inkább egyből válaszolok a kérdésedre,az nem gaz,se törvényileg, se biológiailag. Egyetlen oldal az morális szempont:De ez a szempont nem fontos,mivel tudjuk hogy morális normákat a tömeg dönti,amelyről megint tudjuk azt,hogy buta,irigy parasztokbol áll.Szoval ha egy fiatal,ropogós,még illatos,narancs bőr nélküli kiscsajt meg akarsz dugni,akkor hajrá,irigylésre méltó vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!