Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz, ha egy 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy 24 éves srác egy 14 évessel jön össze?

Figyelt kérdés
Részéről oké a dolog, csak én aggódok kicsit amiatt, hogy mit fognak szólni emiatt!

2012. jún. 29. 18:23
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

ma 19:12

Látom te valamennyire érted a helyzetem! Még egyszer mondom itt mindenkinek, én nem a szexre hajtok nála! Sőt egy újabb infó: ő is elmondta, hogy max 1-2 év múlva jöhetne csak szóba szex, ha még együtt vagyunk! És mivel azért még nem szakadtam el annyira a valóságtól, mint azt itt sokan hiszik talán, tudom, h addigra valószínűleg már együtt sem leszünk! De addig mégis jól érezzük magunkat!

2012. jún. 29. 19:18
 42/54 A kérdező kommentje:

ma 19:15

Csak egy a bibi, nekem 24 éve nincs senkim! :(

2012. jún. 29. 19:19
 43/54 anonim ***** válasza:
Akkor most mi van? Ha szerinted ennyire oké a dolog, akkor hajrá, a rokonoknak meg magyarázd meg, hogy nem megfektetni akarod a kislányt, vagy elhiszik vagy nem.
2012. jún. 29. 19:25
 44/54 anonim ***** válasza:
19:16.. 26 éves nyomorék fiú vagy? Szegény :(
2012. jún. 29. 19:26
 45/54 A kérdező kommentje:

ma 19:25 "Akkor most mi van?"

Hát az van, h érdekel mi erről a véleményetek!

2012. jún. 29. 19:39
 46/54 anonim ***** válasza:

Én már megmondtam, hogy mi a véleményem. Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Könnyű itt a szeretethiányodra hivatkozni, hogy nem kellesz egy korodbeli nőnek sem, de ahelyett, hogy kislányokra hajtanál, inkább változtass magadon/magadban, nem mert a nők szemétsége, hogy nem jön neked össze egy sem, hanem valami veled nem stimmel. Összejöhetsz egy 14 éves gyerekkel, de attól még az alap probléma megmarad, ráadásul jó sok ember szemében visszataszító is leszel.

Ha arra vagy kíváncsi, hogy a rokonai mit szólnak, azt pedig nem tudjuk megmondani, ahhoz őket kell megismerned. Az én rokonaim, férfi családtagjaim fix., hogy leválasztottak volna rólam 14 éves koromban pár pillanat alatt egy 24 éves embert. És már mint megmondtam, azért félsz a rokonoktól, mert tudod, hogy NEM LENNE NORMÁLIS kapcsolat. Mire vagy még kíváncsi?

2012. jún. 29. 20:00
 47/54 anonim ***** válasza:
0%
sry...igen. am meg ha le is fekszel vele, akk az már pedofília..
2012. jún. 29. 20:43
 48/54 anonim ***** válasza:

A 14 éves gyerek. A 24 éves felnőtt. Mit lehet vele kezdeni? Miről lehet vele beszélgetni? Közös programot szervezni? . . .

Ha ilyet meglátnék az ismeretségi körömben azonnal szólnék a szülőknek. Ha a családomban történne ilyen elővenném a delikvenst és 2 szóban elküldeném melegebb éghajlatra. Ha nem értené meg rendőrséghez fordulnék. Remélem a kislány szülei nem olyan torz értékrenddel rendelkeznek mint te és az általam vázolt utat fogják végig járni veled szemben, valamint oda fognak figyelni arra, hogy a gyerek kivel és mivel tölti a szabadidejét.

Azon meg ne csodálkozz, hogy a korodbeli nőknek nem kellesz. . .

2012. jún. 29. 21:59
 49/54 anonim ***** válasza:

Most gondolj bele, ez olyan mintha 14 évesen egy 4 évesre gerjedtél volna :D

Persze, énis tudom hogy nem, de szerintem sok... Amikor 13 voltam egy 24 éves srácba belezúgtam és kölcsönös volt...De inkább nemet mondtam az egész dologra, figyi egy ennyi idős lány nem tud neked megadni annyit amennyi igényed van! Mondjuk ezt szexualitásra értem, és szerintem az apja a sz@rt is kiverné belőled ha meglátna vele. xd

2012. jún. 30. 01:34
 50/54 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy a 14 éves fúk még zöldek és nem tudják mit jelent az hogy "nő", de attól még miért megy ez a sok 14 éves csajszi a 24 éves pasikhoz? Hú, de menő, van egy nagy f*szid....

Mondjuk, jobb mintha homi lennél, de attól még gáz.

13/l

2012. jún. 30. 15:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!