Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy 24 éves srác egy 14 évessel jön
össze?
Bizony nem, imádkozz, hogy csak a családja férfi tagjai megértség... ;)
2012. jún. 29. 19:06
Illetve remélem abba is bele gondoltál, hogy utána mennyi esélyed lesz egy korodbeli normális nőnél.
2012. jún. 29. 19:07
Nos semmibe sem kell belegondolnod.Ugyanis mások véleménye számít a legkevésbé.Főleg az itt válaszolók többségéé akik a törvénnyel sincsenek tisztában.
Az meg,hogy ki mikor vesztette el a szüzességét nem is tartozik ide.
Szóval ez a kettőtök dolga,mert egy 14 éves sem hülye már és főleg nem gyerek már.
2012. jún. 29. 19:10
nincs ott a szülei/szüleim/barátai/barátaim/rokonok....
Azért amellett, hogy részéről oké, attól még gondold végig, hogy ilyen korban még nem annyira érettek a lányok. nem biztos, hogy szerelem amit érez, vagy csak barátság, esetleg az osztálytársai elmesélése alapján a szex izgatja a fantáziáját, és elmondhatja, hogy egy 24 éves udvarol neki... aztán később, ha mégis találsz hozzád jobban illőt, mit fogtok gondolni, mi volt ez? egy játék, kihasználása az érzelmeinek....
2012. jún. 29. 19:11
35/54 A kérdező kommentje:
19:07 és 19:07
Látom nem olvasod a hozzászólásaimat!
Hát, valahogy én is ilyen helyzetbe kerültem, csak én 22 vagyok. Valamiért csak a 14-16 év körüli lányoknál van esélyem, a korombeli lányoknak meg a 30-50-es vének kellenek. Ilyenkor mondom én, hogy ha a korunkbeli lányoknak nem kellünk, akkor miért ne lenne jogunk, nekünk is olyan korban keresgélünk, akiknél van esélyünk. Egy kicsit fura, hogy 14 éves lány szerelmes az emberbe, de ha egy huszonéves fiúnak még sosem volt senkije és jó formán még szűz is, igazán tudja értékelni, ha van egyáltalán egy lány, akinek kell. De ezt úgyis csak a tipikus félénkebb, vesztes srácok érthetik meg, a többiek, a "normálisak" szemében, mi pedofilok vagyunk sajnos.
2012. jún. 29. 19:12
19:10 nyugodj már le. Nem érdekel minket, h te is 14 éves vagy és h azt hiszed, már érett vagy. Menjél és foglalkozz mással.
2012. jún. 29. 19:13
én 25 éves vagyok.eddig mindig volt barátnőm,de most valamiért kb 8 hónapja nincsen.és eszembe sem jut emiatt ilyen kiscsajokkal kezdeni,meg siránkozni,jajongani.ne legyél szánalmas!meg mit csinálnátok együtt?házi feladatot?
2012. jún. 29. 19:15
Attól függ, ha a lány idősebbnek néz ki, és érettebb a koránál akkor talán annyira nem nagy gond. Bár én a helyedben titkolnám még legalább két évig(addigra meg úgy is kiderül hogy mi is ez köztetek) Hmm így végig gondolva, mégis csak gáz.
2012. jún. 29. 19:16
# 38
26 éves vagyok te nyomorék és fiu
2012. jún. 29. 19:16
Kapcsolódó kérdések: