Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz, ha egy 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy 24 éves srác egy 14 évessel jön össze?

Figyelt kérdés
Részéről oké a dolog, csak én aggódok kicsit amiatt, hogy mit fognak szólni emiatt!

2012. jún. 29. 18:23
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
66%

egyáltalán nem gáz...

SZÁNALMAS!

2012. jún. 29. 18:50
 22/54 A kérdező kommentje:

"De ha nem akarod megfektetni akkor miért is vagy vele?"

Mert rohadtul hiányzik már valaki, csak ugye a drága korombeli nők már nagy ívben tesznek rám, nem számít mennyire odaadó lennék velük, mennyire kedves, figyelmes...

Mindegy, ezt nem értheted, mert nem vagy a helyemben!

2012. jún. 29. 18:53
 23/54 anonim ***** válasza:
azért abba is gondolj bele,hogy a szülei, rokonai részéről milyen fogadtatása lesz a kapcsolatnak.... nem biztos, hogy keblükre ölelnek, inkább valami másik véglet... persze lehet, hogy minden rendben lesz.
2012. jún. 29. 18:58
 24/54 A kérdező kommentje:
Igen, ha olvastad az apró betűs részt, én is emiatt aggódok!
2012. jún. 29. 19:00
 25/54 anonim ***** válasza:
96%

Én korodbeli nő vagyok. Rohadtul tennék egy olyan pasira, aki csak azért, mert egyedül érzi magát, kikezd egy 14 éves KISLÁNNYAL. Jó, persze, tudom, ezt nem mondtad egyiknek sem, hogy ilyet tennél, de gondolom más dolgaidból lejön a hasonló felfogás (mert akkor mással is gáz van ott, hidd el, megérezni), ettől pedig menekül egy felnőtt nő. Úgyhogy ahelyett, hogy mindent azokra a nőkre kennél, akik téged elutasítanak, inkább tegyél rendet a fejedben/életedben, ahol gáz van, aztán lesz párod abból a korosztályból, ami neked való.

Ne feledd: ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!

2012. jún. 29. 19:00
 26/54 -=Koldus=- ***** válasza:

Sztem van valami alapja annak, hogy nem jönnek össze veled a 20-onéves lányok.

Egyébként 23 éves koromig szűz voltam, 2,5 éve van barátnőm...

2012. jún. 29. 19:01
 27/54 anonim ***** válasza:

26-os van barátod?:)

komolyan!

2012. jún. 29. 19:02
 28/54 anonim ***** válasza:
A rokon miatt pedig azért aggódsz, mert legbelül tudod, hogy nagyon gáz ez a dolog. Tudod, én sem aggódtam, mikor a párom bemutatott a szüleinek pl. azon, hogy barna a hajam, vajon mit fognak hozzá szólni, mivel ez nem egy gáz dolog...
2012. jún. 29. 19:03
 29/54 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. jún. 29. 19:03
 30/54 A kérdező kommentje:

Hát pedig én csak szeretetre vágyok, amit senkitől nem kapok meg jelenleg! Azért hangsúlyozom, h én tényleg nem megfektetni akarom, dehogy is, csak szimplán elmászkálni ide-pda, jókat szórakozni, ilyenek!

De mondom, ezt sokan nem érthetik!

2012. jún. 29. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!