Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak bejön a szőrős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak bejön a szőrős férfi hónalj?

Figyelt kérdés

Haverom direkt növeszti mert megvan róla győződve hogy a csajoknak az tetszik mert az a férfias.

Nem pedig a csupasz, mert az búzás.

Hozzá teszem, hogy eddig még egy csaja sem volt...

Lehet ez az oka?

2012. jún. 28. 17:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%

19-20 No akkor "kislányok" (én is nő vagyok!) csak szépen sorjában. :)

- Egyrészt, ízlés kérdése.

- Másrészt: a nőkön is nő vmennyi szőr!

- Harmadrészt: sokan nem tudják, de a "túlzott" szőrtelenítés a nőknél is csak NEMRÉG jött divatba! Pár évtizede a ti hónaljatok is "kutyus" lett volna, és a szőrös lábatokra húzzátok fel a harisnyát. :) Bizony. De akkor, ha a nők manapság megteszik, gondolom joggal el is várhatják viszont; mármint, akit taszít a szőr. A szőrtől férfi a férfi? Ebben nagyon nem értek egyet. :)

- És végül: mutassak nektek nagyon szőrös melegeket? Talán még van olyan, mint "csupasz"! Ez a melegség összehozása a nőiességgel a legnagyobb butaság. :)

2012. aug. 1. 07:55
 22/29 anonim ***** válasza:
75%

Ja és légyszi ne kényszerítsétek másokra az ízléseteket, mert felőlem a "tietek" olyan, amilyen nektek megfelelő. De számomra ez nem divat kérdése.

Ha csak olyan szőrös féle létezne- hát kösz, nem bújnék ágyba inkább senkivel. :))

2012. aug. 1. 07:56
 23/29 anonim ***** válasza:
61%

*Talán még TÖBB van olyan ("több" kimaradt). :)

Csak manapság bármire rámondják már, h "b.zis", ami nem tetszik egyeseknek. :/

2012. aug. 1. 07:57
 24/29 anonim ***** válasza:
30%

Kedves 21-es!

Köszi, de sok újat ezzel nem mondtál. (Mármint a nők teljes szőrtelenítésével kapcsolatban.) De azért egy nő más mint egy férfi, ezt lássuk be.

Az ezt követő két kommentet is te írtad? Ha igen, akkor először is nőj fel, ha úgy gondolod, hogy nem bújnál ágyba olyan pasival, aki nem meztelen csiga. Ez a kijelentés elég nagy éretlenségre vall! (Pedig írtad, hogy nő vagy. Hány éves is?) A férfiak szőrtelenítése igenis divathullám, ami most ezerrel virágzik. Engem nem érdekel, hogy más hogy néz ki, amíg nem az én párom szőrtelenít bőszen. Amúgy a kérdező véleményt kérdezett; és ha én szerintem igenis b@zis a teljesen szőrtelenített férfitest, akkor b@zis és kész. Nem neked, nekem. Ez az én saját, különbejáratú véleményem, és ha észrevetted, én senkire sem erőltettem rá semmit.

Szóval kedves igazi férfiak! El a borotvától! Max. egy kis igazítás belefér(het), de a csupasz csigákat nem szeretik a nők, maximum a "kislányok". :-)

31/N

2012. aug. 1. 17:38
 25/29 anonim ***** válasza:
Lehet túl későn születtem...
2012. aug. 1. 18:34
 26/29 anonim ***** válasza:
63%

24-es, 29 éves vagyok, és írtam- nálam nem divat kérdése. És ha a fene fenét eszik, akkor sem kellenének a te ízlésednek megfelelők, meghagyom őket neked, úgyhogy megnyugodhatsz.

Egyébként szerintem is más a nő, és férfi, csak épp nem egészen úgy, ahogyan te gondolod. A véleményemet már leírtam. Igazad van: az az enyém, amaz a tied, béként is hagyhatjuk egymást.

Szerintem éppen eléggé kifejtettem, miért is nem kezelem másként "ugyanazt" a "divathullámot" nő és férfi esetében. (Miért kövesse a nő, miért ne a férfi?)

Mint ahogyan azt is, miért nagyon logikátlan számomra a melegek összemosásával, úgyhogy nyugodj meg, ennyi voltam. :)

További szép napot! :)

2012. aug. 2. 07:59
 27/29 anonim ***** válasza:

Még csak annyi, hogy "éretlennek" is gondolhatsz, egész nyugodtan. Mindenkinek a saját dolga, kit-mit hová kategorizál.

De ez esetben sem kívánok "megérni" (remélhetőleg soha) a te ízlésedhez.

Nincs is ezzel gond- már előzőleg is írtam, hogy én abba nem akarok beleszólni. :)

2012. aug. 2. 08:01
 28/29 anonim ***** válasza:
86%

Én nem szoktam borotválni a hónaljamat, mert nem érzem magam jól tőle, húzódik, meg szúr, mikor nő ki a szőr. Úgyhogy csak rövidebbre vágom, amikor már zavar. Az pedig, hogy a lányok mit várnak el azért cserébe, hogy szőrtelenítenek mindenütt, nem érdekel, mert én ugyan senkitől nem várom el, hogy szőrtelenítsen. Na jó, annyit várnék el, hogy vágja rövidre a hónaljszőrét, és ha van egy kis bajsza, azt gyantázza le. Maximum még az intim helyeken. De amikor egy lány a pihés kezét kínozza, mert olyan rettentő "férfias", attól idegrángásom van. Mondjuk szerintem mindenki azt várja el a másiktól, amit maga is megtenne, csak mondom, szerintem néha indokolatlan.

23/F

2012. aug. 27. 09:28
 29/29 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem attól is függ ki milyen alkat:)

Akinek hosszú a szőre mindenhol,annak elég kellemetlen.beleakad a ruhába,húz,kellemetlen.

A hónalj nálam alap,én undorodom magamtól,ha szőrös.Amikor az arcomat borotválom(2-3 naponta)akkor ott is leszoktam.

De az intim részeket is,fenekemet is.

Karom,lábon pedig rövidítem,így kényelmesebb.

Szerintem visszataszító egy szőrös sörhas,meg izzadt szőrös segg:D..Már bocs:D

2013. dec. 10. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!