Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek bejön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejön?

Figyelt kérdés

Lányok nektek bejönnek az olyan fiúk akik gitároznak s járnak valamilyen küzdősportra?

16/F

2012. jún. 21. 18:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő. :)
2012. jún. 21. 18:40
 2/20 A kérdező kommentje:
S ha mind a kettőt csinálja?
2012. jún. 21. 18:41
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt egyből le is szopják.
2012. jún. 21. 18:45
 4/20 A kérdező kommentje:
hát eddig nem így vettem észre....pedig már 2éve játszok szólógitáron s egy éve járok ketrecharcra meg már lassan 3éve járok gyúrni...
2012. jún. 21. 18:47
 5/20 anonim ***** válasza:

Álompasik :)

Általában a lányoknak be szokott jönni, ha a srácok gitároznak, nézd csak meg a Desperadót, eszméletlenül szexi Banderas azzal a gitártudásával meg a stílusával.

A küzdősport meg csak hab a tortán, az én párom pl. katonai kézitusára járt sokáig, és kockahasa volt meg tök izmos volt, csak sajnos abbahagyta pénzhiány miatt, és azóta elpunnyadt, a szexet se bírja úgy mint régen, és megnőtt a hasa. Tehát remélem érted, mi miért jó. Az pedig végképp csak jó, ha egy srácnak egyszerre több dologhoz is van tehetsége, több mindenért lehet büszke rá a barátnője.

2012. jún. 21. 18:48
 6/20 A kérdező kommentje:
Hát eddig még nem nagyon vettem észre hogy a lányok jobban buknának rám mint egy olyan emberre aki nem csinál semmi sportot vagy nem játszik hangszeren.....kockahasam nincs csak lapos...felsőtestileg meg eléggé izmos vagyok
2012. jún. 21. 18:54
 7/20 anonim ***** válasza:
Naná hogy bejönnek az ilyen fiúk:D 16/l.
2012. jún. 21. 19:03
 8/20 A kérdező kommentje:
S ha a fiúnak még jól is énekel?
2012. jún. 21. 19:08
 9/20 anonim ***** válasza:
Az a jó, ha még tud is hozzá énekelni:) Én is mindig éneklek a dalhoz.:)
2012. jún. 21. 19:11
 10/20 A kérdező kommentje:
Szerintetek minden lánynak bejönnek az ilyen fiuk?
2012. jún. 21. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!