Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön?
Lányok nektek bejönnek az olyan fiúk akik gitároznak s járnak valamilyen küzdősportra?
16/F
nem, nem mindegyik lánynak jönnek be. A belül semmi lányok, akik az alapján döntenek csak, hogy milyen haja van a pasinak, mennyire van kigyúrva stb.. azoknak nyilván ennyi elég. Ha minden lánynak tetszeni akarsz, akkor legyél karakteres, egyedi, változatos, magabiztos stb.. Szóval ha valaki tahó bunkó, ostoba, de mondjuk tiszta izom, a lányok egy részének nyilván bejön, de egy jópáran szóba sem fognak állni vele. Én is Kung-fu-zom, teniszezek, lovagolok, úszok, gitározni nem gitározok, úgy nagyjából jönnek is a lányok úton-útfélen, de én nem ezekre a lányokra vágyom, hanem az olyanokra, akik nem csak a külső miatt értékelik az embert. Szerencsére találtam egy ilyen lányt. Neked azt ajánlom, hogy ne emiatt várd el, hogy tapadjanak a lányok, hanem legyen személyiséged, és ahhoz a sport, és a gitár csak egy plusz extra :)
sok sikert!
én nem az a gyerek vagyok aki mindenkinek tetszeni akar csak egy lánynak akarok csak megkérdeztem hogy a lányoknak ez bejön-e...nem vagyok bunkó tahó gyerek...mert a szüleim jól megneveltek.....nem olyan vagyok aki smoke on the watert játszik...inkább ozzy osburnet vagy bullet for my valentin(meg az ilyen régebb rock zenekarok:scorpions)meg persze magyarokat de ez nem fontos....a személyiségem nem olyan mint a többi embernek mert azért nem vagyok olyan mint azok a cruiseres szolis csávókák...szerintem nekem van saját személyiségem!
Ja és köszi a válaszokat! :)
Én is csatlakozok azokhoz, akiknek bejön:)
a barátom is nagyon sok mindenhez ért és ezért nagyon büszke is vagyok rá..szinte minden küzdősportot kipróbált már(mindig csak azért hagyta abba az egyiket mert megunta és inkább belekezdett egy másikba) most mma-zik, gyúr, vízilabdázik, boxol de ha még gitározna is az maga lenne a 'mennyország' :DD
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!