Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/ biszex lányok ti hogy szoktatok utalásokat tenni valakinek aki bejön nektek, hogy közeledtek felé?
álljunk össze, mint két kicsi legó
&playin' with fire
Én csak buliban merek ismerkedni.
Egyszerűen egyre közelebb megyek, táncolok mellette, és ha hajlandó velem együtt táncolni, akkor közelebb megyek, és ha már összebújva is tudunk táncolni, akkor onnan egyértelmű.
Más módszerem sajnos nincs, eléggé félénk vagyok, az előzőhöz sem árt legalább egy pici pia :)
Rámosolygok, szemezek, elkezdek vele beszélgetni. Ha hetero, vagy biszex (nem kezdek egyikkel sem) azt azonnal levágom, és továbbállok.
Utcán, buszon, buliban, bárhol. Hamar kilehet szúrni. Meg egyébként is, mit veszíthetek?
Utolsó!
Ki lehet szúrni?? Mi a trükköd?:D Nekem sosem sikerül... :(
Azta! Akkor ez biztosan valami különleges képesség :)
Rólam sem mondaná meg amúgy senki, hogy mi a helyzet... Na majd egyszer hátha belejövök én is :)
Köszönöm:)
És elnézést az OFF-ért kérdező :)
Akkor jó :D
Én sem tudom mit kell figyelni ilyenkor... valahogy rá kéne érezni vagy ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!