Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejön a szőrős férfi hónalj?
Haverom direkt növeszti mert megvan róla győződve hogy a csajoknak az tetszik mert az a férfias.
Nem pedig a csupasz, mert az búzás.
Hozzá teszem, hogy eddig még egy csaja sem volt...
Lehet ez az oka?
Nekem nem jön be, viszont (egy pontig) nem is taszít.
Igazából hidegen hagy, ha tiszta, és nem büdös a pasi.
Persze jobban örülök a csupasznak, de rákényszeríteni nem fogom, ha nem akarja leszedni :)
20/L
Nekem nem jön be....Nagyon nem.
Pedig mindenhol máshol elnézem a szőrt, de ott egyszerűen nem.
Egy az, hogy nem is túl higiénikus, másrészt pólóból is kilóghat ami megint gáz, a harmadik meg az, hogy én imádok egy pasival úgy aludni, hogy átkarol, és a fejem kb. majdnem a hóaljánál van...Na nem akarok így ott szőrt látni.
Akkor elmondom ezredszer is: az igazi FÉRFI szőrös és pont. Nyilván nem úgy, mint egy jeti, de igenis, lábon, mellkason, hónaljon legyen. Férfias, szexi, izgató. Dede. Én már attól sikítófrászt kapok, amikor párom intim területeken fazoníroz kicsit, de ha máshol is elkezdene borotválkozni - ARCOT KIVÉVE -, akkor nem tűzné a kalapja mellé, amit kapna.
Igenis, a szőrtelenítő pasik b@zisak, nem férfiasak és gázak! Tudom, ez a divat manapság, amikor a férfiak kinézetükben - és sokszor visekedésükben is - a nőkre hajaznak. Szőrtelenítés férfiaknál? Jááááj! Remélem, ez a hóbort is megszűnik valamikor. És akkor még nem beszéltem a szintén búzás hajviseletről, vagy a hanyagul hordott farmerről, amiből kilátszik az illető háromnegyed boxeralsója stb. Istenem, köszönöm, hogy nem tartozom ebbe a korosztályba!!!
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!