Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak bejön a szőrős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak bejön a szőrős férfi hónalj?

Figyelt kérdés

Haverom direkt növeszti mert megvan róla győződve hogy a csajoknak az tetszik mert az a férfias.

Nem pedig a csupasz, mert az búzás.

Hozzá teszem, hogy eddig még egy csaja sem volt...

Lehet ez az oka?

2012. jún. 28. 17:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nem jön be, viszont (egy pontig) nem is taszít.

Igazából hidegen hagy, ha tiszta, és nem büdös a pasi.

Persze jobban örülök a csupasznak, de rákényszeríteni nem fogom, ha nem akarja leszedni :)

20/L

2012. jún. 28. 17:54
 12/29 anonim ***** válasza:
58%
Elég vicces,hogy kb. 4-5 éve halál b.zis volt ha valaki borotválta a hónalját..Akkor mindenki azért fújjogott volna hogy jaj de b.zis.Most a lányok/nők körében azért van fújjogás ha van szőr a hónaljon.Szánalmas ez a világ,hogy az emberek mindent a divathoz kötnek és nincs saját véleményük.Mert nyilvánvalóan van egy embernek saját véleménye és ez nem változik meg pár év alatt mindenkinél..És ezt mondom úgy,hogy mindenemet borotválom.. 17/F
2012. jún. 28. 18:11
 13/29 anonim ***** válasza:
23%

Nekem nem jön be....Nagyon nem.

Pedig mindenhol máshol elnézem a szőrt, de ott egyszerűen nem.

Egy az, hogy nem is túl higiénikus, másrészt pólóból is kilóghat ami megint gáz, a harmadik meg az, hogy én imádok egy pasival úgy aludni, hogy átkarol, és a fejem kb. majdnem a hóaljánál van...Na nem akarok így ott szőrt látni.

2012. jún. 28. 22:25
 14/29 anonim ***** válasza:
95%
A lányoknak nem valószínű, nőknek talán.
2012. jún. 29. 00:55
 15/29 anonim ***** válasza:
42%
Nekem nem jön be
2012. jún. 29. 12:52
 16/29 anonim válasza:
40%
nekem sem jön be.. gusztustalan.
2012. jún. 29. 14:34
 17/29 anonim ***** válasza:
34%
Én már nő vagyok, de NEM!
2012. júl. 8. 13:03
 18/29 anonim ***** válasza:
57%
Semmi kifogásom ellene. 26N
2012. júl. 14. 15:54
 19/29 anonim ***** válasza:
46%

Akkor elmondom ezredszer is: az igazi FÉRFI szőrös és pont. Nyilván nem úgy, mint egy jeti, de igenis, lábon, mellkason, hónaljon legyen. Férfias, szexi, izgató. Dede. Én már attól sikítófrászt kapok, amikor párom intim területeken fazoníroz kicsit, de ha máshol is elkezdene borotválkozni - ARCOT KIVÉVE -, akkor nem tűzné a kalapja mellé, amit kapna.

Igenis, a szőrtelenítő pasik b@zisak, nem férfiasak és gázak! Tudom, ez a divat manapság, amikor a férfiak kinézetükben - és sokszor visekedésükben is - a nőkre hajaznak. Szőrtelenítés férfiaknál? Jááááj! Remélem, ez a hóbort is megszűnik valamikor. És akkor még nem beszéltem a szintén búzás hajviseletről, vagy a hanyagul hordott farmerről, amiből kilátszik az illető háromnegyed boxeralsója stb. Istenem, köszönöm, hogy nem tartozom ebbe a korosztályba!!!

31/N

2012. júl. 31. 16:48
 20/29 anonim ***** válasza:
28%
Hát szerintem a Férfi attól férfi mert szőrös!Bár 2 pontnál úgy vagyok vele hogy tényleg le kell szedni a namiszervnél és a hónaljnál azt tényelg nem nézik már jó szemmel de a mellkas has szőrből már nem engedek az biztos!
2012. júl. 31. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!