Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejön a szőrős férfi hónalj?
Haverom direkt növeszti mert megvan róla győződve hogy a csajoknak az tetszik mert az a férfias.
Nem pedig a csupasz, mert az búzás.
Hozzá teszem, hogy eddig még egy csaja sem volt...
Lehet ez az oka?
legalább géppel tolja le, nem kell, hogy borotválja. Nekem a hónalj kutya nem jön be...
23L
a szőrös hónaj undorító
szerintem nem búzás ha borotválva hanem jó.
én utálom ha egy f*szi szőrös
22/L
Én soha nem borotváltam, csak az arcomat, mégis van feleségem. Szóval nála nem ez lesz a gond. :-)
39F
Egy magára adó férfi ma már borotválja a hónalját vagy leszedi valahogy a szőrt. Én tuti nem járnék bundzsujos pasival, számomra visszataszító. Ilyen világot élünk.
19/L
Engem nem érdekel különösebben, mivel nem szoktam a pasijaim hónalját szopkodni. Vannak akiket a mellszőrzet és a hátszőr is zavar. Engem az sem érdekel, ha már férfinek született használja ki.
Na meg az én tisztálkodási és esztétikai szokásomat nem befolyásolja, hogy neki hol van szőre és hol nincs.
Szerintem a kikandikáló orr és fülszőr gusztustalanabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!