Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van értelme a Facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme a Facebookon történő ismerkedésnek?

Figyelt kérdés
Üdvözlet! Igazából én sosem mertem volna személyesen odamenni egy lányhoz és randira invitálni v egyszerűen olyan célzattal odamenni, hogy én most felszedjem. 22 éves vagyok. Igen, még nem volt barátnőm. Szerintetek gáz, ha Facebookon írok rá egy kiszemelt lányra azzal a szöveggel, hogy nagyon szimpatikus volt, amikor láttam valahol (még ha nem is esetleg), mi lenne ha beszélgetnénk? 1-2 hete ráírtam egy lányra, nem írt vissza, tegnap ráírtam 3-ra de még egy sem írt vissza. Lenne olyan, aki egyáltalán visszaír?

2012. jún. 27. 14:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyszer visszaír valamelyik, hogy takarodj anyádba! Ezt szeretnéd?
2012. jún. 27. 20:03
 12/18 A kérdező kommentje:

Miért, jobb, ha személyesen küldenek el az anyámba???

13 csajra írtam eddig, 2 írt vissza, egyik kedvesen mondta, h foglalt (elküldött a francba, csak udvariasan), a másikkal pedig 40 percet, ha beszéltem, mert már nem válaszol.

22 éves vagyok, mondom, nem elég, h külsőleg szarul nézhetek ki, írni is valszeg baromságokat írok. Ultra gyökér alak lehetek a csajok szemében.

2012. jún. 28. 14:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Miről beszéltetek?

Ha nem titok, hátha tudok segíteni h mivel szúrtad el ;)

2012. jún. 28. 15:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha baromságokat írogatsz nekik, meg még rosszul is nézel ki, akkor mit szeressen meg benned az a szerencsétlen csaj.

Tapasztalatom szerint nem kell intelligensnek és szépnek is lenni (persze ez a kombináció az ideális, a tuti siker titka), elég ha ezek közül megvan az egyik, amibe bele tud kapaszkodni a lány.

Ha ocsmány vagy, akkor legalább normális, jó fej legyél, nem olyan nehéz... akkor lesz nőd hamar.

2012. jún. 28. 20:10
 15/18 A kérdező kommentje:

Online az a baj velem, hogy sokat beszélek egy adott dologról, túlspilázok dolgokat, favicceim vannak és sok filmes utalásom.

Ezenkívül magyarázkodok rengeteget és mentegetőzök néha talán teljesen feleslegesen. Meg bocsánatot kérek minden kis dolog miatt.

Személyesen pedig az a bajom, h egyrészt ugyanezt csinálom, másrészt nem bírok az emberek szemébe hosszan nézni, ha az illető csaj és mondjuk jól is néz ki. És persze sokszor csak annyi jön ki a számon, hogy: "van ez így", "hát ez van" és hasonló dolgok, mint az online beszélgetésnél.

2012. jún. 29. 11:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Magyarul loser vagy. Kthxbye.
2012. jún. 29. 15:16
 17/18 A kérdező kommentje:
Sosem mondtam azt, hogy nem vagyok lúzer.
2012. jún. 29. 16:02
 18/18 A kérdező kommentje:

35-40-re írtam régebben és végülis vagy 4-en visszaírtak, abból egyik sem osztott ki, csupán foglaltak voltak.

Egy írt vissza, h beszélget, de kb hetente ír csak.

De most őszintén, mégis mi a fenét mondjak neki személyesen, ha még életemben nem találkoztam vele?

2012. júl. 10. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!