Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a Facebookon történő ismerkedésnek?
Miért, jobb, ha személyesen küldenek el az anyámba???
13 csajra írtam eddig, 2 írt vissza, egyik kedvesen mondta, h foglalt (elküldött a francba, csak udvariasan), a másikkal pedig 40 percet, ha beszéltem, mert már nem válaszol.
22 éves vagyok, mondom, nem elég, h külsőleg szarul nézhetek ki, írni is valszeg baromságokat írok. Ultra gyökér alak lehetek a csajok szemében.
Miről beszéltetek?
Ha nem titok, hátha tudok segíteni h mivel szúrtad el ;)
Figyelj, ha baromságokat írogatsz nekik, meg még rosszul is nézel ki, akkor mit szeressen meg benned az a szerencsétlen csaj.
Tapasztalatom szerint nem kell intelligensnek és szépnek is lenni (persze ez a kombináció az ideális, a tuti siker titka), elég ha ezek közül megvan az egyik, amibe bele tud kapaszkodni a lány.
Ha ocsmány vagy, akkor legalább normális, jó fej legyél, nem olyan nehéz... akkor lesz nőd hamar.
Online az a baj velem, hogy sokat beszélek egy adott dologról, túlspilázok dolgokat, favicceim vannak és sok filmes utalásom.
Ezenkívül magyarázkodok rengeteget és mentegetőzök néha talán teljesen feleslegesen. Meg bocsánatot kérek minden kis dolog miatt.
Személyesen pedig az a bajom, h egyrészt ugyanezt csinálom, másrészt nem bírok az emberek szemébe hosszan nézni, ha az illető csaj és mondjuk jól is néz ki. És persze sokszor csak annyi jön ki a számon, hogy: "van ez így", "hát ez van" és hasonló dolgok, mint az online beszélgetésnél.
35-40-re írtam régebben és végülis vagy 4-en visszaírtak, abból egyik sem osztott ki, csupán foglaltak voltak.
Egy írt vissza, h beszélget, de kb hetente ír csak.
De most őszintén, mégis mi a fenét mondjak neki személyesen, ha még életemben nem találkoztam vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!