Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tzar thomas kérdése:
Lányok szerintetek van értelme a szerelmes verseknek vagy túl nyálas?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki teszik nekem 1,5 éve és írtam 3-4 verset,a magyar tanárom nagyon dicsér érte,de nem tudom,hogy megmutassam a lánynak?2012. jún. 6. 14:57
1/8 anonim válasza:
Szerintem nyálas, de van olyan lány, aki imádja. Nálam, ha már együtt vagyunk, akkor kb egy vers évente pont elég, pedig nagy költészetrajongó vagyok egyébként. De egyszer kaptam az egyik exemtől 10 oldalnyit (nem egy vers volt, hanem kis gyűjtemény), és azóta nem komálom ezt a dolgot.
24/N
2/8 A kérdező kommentje:
Megértem,de sajatott írtam és 1,5 oldalt se tesznek ki mind a 4.
2012. jún. 6. 15:01
3/8 anonim válasza:
"sajatott írtam és 1,5 oldalt se tesznek ki mind a 4." - Remélhetőleg azért a verseket jobb helyesírással írtad. :)
Amúgy mutasd meg, ha már egyszer megírtad. Ki tudja, lehet hogy ettől fog teljesen belédbolondulni.
4/8 anonim válasza:
Nem sok lány van aki elolvad az ilyenektől.. én egyet se ismerek, de biztos van ilyen. Legjobb fiúhaverom is rengeteg verset ír, nagyon ügyes!!! De szerintem inkább állj a csaj elé és hívd el randira.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon éééédes......:DD
6/8 anonim válasza:
Kedves kérdező
nem tudom miért vérző
Itt úgysem kapsz értelmes választ
és a magyar tanárnak jobban is nyalhatsz :'D
8/8 panini válasza:
szerintem mindenképpen mutasd meg neki.. ha máár olyan régóta tetszik akkor ideje lenne egyről a kettőre lépni.. úúgyhogy hajráá.. csak ügyesen:D veszteni valóód nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!