Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a Facebookon történő ismerkedésnek?
hát szerintem kevés olyan van és még abból is egy olyat találni aki járna veled... szóval nem sok értelme van így
inkább csináld személyesen
lehet csak az egyebek mappába tette bele az üzit, mert nekem is szokott olyat, ha nem ismerős személy ír..azóta figyelem ezt a mappát én is, mióta kb fél évre vettem észre, hogy 3 srác is írt nekem ilyen indokkal, csak nem vettem észre:D
mondjuk egyik sem volt igazán az esetem:D
Van értelme, pont annyi az esélyed facebookon, mint máshol ismerkedni.
Főleg, ha félénk vagy, akkor nincs is más lehetőség.
Nekem már jött össze iwiw-ről csaj, igaz, akkor még nem volt facebook sem ennyire elterjedve, az iwiw-en elég sok adat meg volt adva az emberekről, ennyiből a facebook szarabb, mert jobban titkolóznak a felhasználói.
Máshol is visszautasítana a lányok nagy része, utcán főleg. Szóval csak ismerkedj tovább face-en, szerintem sok lány nyitott erre a dologra, ha elég jól nézel ki és érdekes embernek tűnsz az adatlapod alapján.
Azért annyira nem nézek ki jól...
És személyesen is azért nem ismerkedek, mert nem akarom a másik felet kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy most találgasson ki ürügyet ott hirtelen, h miért küldjön el a fenébe. A hitegetésének meg nincs sok értelme, nyilván csak kedves akarna lenni, ha igent mondana, de nem gondolná komolyan.
És ez nem hinném, h önbizalomhiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!