Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van értelme a Facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme a Facebookon történő ismerkedésnek?

Figyelt kérdés
Üdvözlet! Igazából én sosem mertem volna személyesen odamenni egy lányhoz és randira invitálni v egyszerűen olyan célzattal odamenni, hogy én most felszedjem. 22 éves vagyok. Igen, még nem volt barátnőm. Szerintetek gáz, ha Facebookon írok rá egy kiszemelt lányra azzal a szöveggel, hogy nagyon szimpatikus volt, amikor láttam valahol (még ha nem is esetleg), mi lenne ha beszélgetnénk? 1-2 hete ráírtam egy lányra, nem írt vissza, tegnap ráírtam 3-ra de még egy sem írt vissza. Lenne olyan, aki egyáltalán visszaír?

2012. jún. 27. 14:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

hát szerintem kevés olyan van és még abból is egy olyat találni aki járna veled... szóval nem sok értelme van így

inkább csináld személyesen

2012. jún. 27. 14:49
 2/18 anonim ***** válasza:
én így jöttem össze az exemmel, 9 hónapig jártunk
2012. jún. 27. 14:52
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs értelme.
2012. jún. 27. 14:54
 4/18 anonim ***** válasza:

lehet csak az egyebek mappába tette bele az üzit, mert nekem is szokott olyat, ha nem ismerős személy ír..azóta figyelem ezt a mappát én is, mióta kb fél évre vettem észre, hogy 3 srác is írt nekem ilyen indokkal, csak nem vettem észre:D

mondjuk egyik sem volt igazán az esetem:D

2012. jún. 27. 15:01
 5/18 anonim ***** válasza:
Nincs értelme. Egyrészt a legtöbb ember nem azért regisztrál, hogy mások ismerkedési szándékkal írjanak neki, és egy ilyen közeledési kísérlet érthetően idegesíti, másrészt ott is - mint mindenhol - a kinézeted számít.
2012. jún. 27. 15:02
 6/18 anonim ***** válasza:
milyen egyebek mappa? :O
2012. jún. 27. 15:20
 7/18 anonim ***** válasza:
Van értelme, miért ne lenne? Ez kb. olyan, mintha megszólítanál valakit az utcán. De rosszul csinálod, tanulj tőlem!
2012. jún. 27. 15:42
 8/18 anonim ***** válasza:

Van értelme, pont annyi az esélyed facebookon, mint máshol ismerkedni.

Főleg, ha félénk vagy, akkor nincs is más lehetőség.

Nekem már jött össze iwiw-ről csaj, igaz, akkor még nem volt facebook sem ennyire elterjedve, az iwiw-en elég sok adat meg volt adva az emberekről, ennyiből a facebook szarabb, mert jobban titkolóznak a felhasználói.

Máshol is visszautasítana a lányok nagy része, utcán főleg. Szóval csak ismerkedj tovább face-en, szerintem sok lány nyitott erre a dologra, ha elég jól nézel ki és érdekes embernek tűnsz az adatlapod alapján.

2012. jún. 27. 16:22
 9/18 A kérdező kommentje:

Azért annyira nem nézek ki jól...

És személyesen is azért nem ismerkedek, mert nem akarom a másik felet kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy most találgasson ki ürügyet ott hirtelen, h miért küldjön el a fenébe. A hitegetésének meg nincs sok értelme, nyilván csak kedves akarna lenni, ha igent mondana, de nem gondolná komolyan.

És ez nem hinném, h önbizalomhiány.

2012. jún. 27. 16:29
 10/18 anonim ***** válasza:
6osnak: üzenetekbe belemész és ott van, hogy 'egyéb'
2012. jún. 27. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!