Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyyek, ha meglátok egy aranyos, helyes, idegen srácot?
Figyelt kérdés
16 vagyok, és nagyon szeretnék járni valakivel. Sok srác bámul az utcán, barátaim szerint is, ismerődsök szerint is, rokonok szerint is csinos vagyok, én is elégedett vagyok magammal, de mégis mintha az önbizalommal lenne probléma... flörtölni pl. nem merek... mindenki mondja, hogy suliban tudok ismerkedni helyes srácokkal, de a sulinkba annyira gáz fiúk járnak, szóba sem jöhetnek... pl. plázában meglátok egy aranyosnak tűnő fiút, mit csináljak? Már volt ilyen, és akkor vártam, hátha odajön, de nem jött. A fiúk egyáltalán nem férfiasak, soha nem kezdeményez velem senki. Mi a baj? Mit csináljak, ha meglátok egy aranyos, jóképű, idegen srácot? Köszönömköszönöm a válaszokat!!2012. jún. 24. 21:14
1/4 anonim válasza:
mosolyogj rá, többet szerintem ne, az már nagyon nyomulós. ennyiből vennie kell az adást, és ha tetszel neki, odamegy.
4/4 anonim válasza:
Hát, akkor kezdeményezz te, annak kell kezdeményezni, akinek először bejön a másik. Ez aranyszabál. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!