Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon van még olyan lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van még olyan lány, aki a fiatalsága ellenére nem egy félváros fiúi által elhasznált, értéktelen rongy vagy túl lehetetlen elvárás ez manapság a jövendőbeli páromtól?

Figyelt kérdés
Szeretném hinni, hogy vannak még olyan 14-17 év körüli tini lányok, akiken nem ment végig a félváros, akik igaz érzelmekre, szeretetre vágynak és akik, ragaszkodóak, hűségeseket tudnak lenni ahhoz az egy fiúhoz, akit megszerettek. Miért csalódom folyton a mai lányokban?

2012. jún. 22. 23:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy nem találod meg az igazit! Nem másokban kell keresni a hibát, és amiatt a 10-15 p*csa miatt akiket látsz hogy állandóan rázzák magukat, és elmennek akár 30as csávokkal is nem kell minden lányt-NŐT lek*rvázni!

Ez az én véleményem! Magadban keresd a hibát!

Rengeteg olyan lány van akiket te kihaltnak hiszel, régebben is voltak kis r*bancok csak ök nem verték ekkora dobra!ennyi!

19/F

2012. jún. 22. 23:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Vannak. Így néznek ki : [link] . Vagy rosszabbul...

Egyébként ne aggódj, a fiatal lányok többsége szűzkurv@, a kutya sem dug*a meg őket.

2012. jún. 22. 23:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nőket tárgynak tekinted, amit a fiúk képesek elhasználni (!), akkor élj még egy kicsit és fejlődj, de kapcsolatod még ne legyen.
2012. jún. 22. 23:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak az egyik 15 éves lány ismerősömről tudom, hogy már 14 évesen 8-szor dugták meg!
2012. jún. 22. 23:37
 5/11 A kérdező kommentje:

ma 23:37

Én nem így gondolom, csak sokkkal szemléletesebb így előadni, mint szimplán, hogy könnyűvérű vagy rib@nc.

2012. jún. 22. 23:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen vannak.Én 16 évesen feküdtem le a barátommal,azóta el telt 10 év,és együtt vagyunk.
2012. jún. 22. 23:41
 7/11 copycat001 ***** válasza:
Élő példa: én szépnek tartom magam, és dicsérnek is ...15 éves vagyok. nem feküdtem még le senkivel, okos is vagyok.és nem is dobálom magam. vannak olyan lányok, akik nem a külsejükről híresek, de ők az értékek. a belsőt lásd meg először egy lányban, és ne nézd egy tárgynak. 15/L
2012. jún. 23. 08:49
 8/11 A kérdező kommentje:

ma 08:49

Szerintem ezt a lányoknak is lehetne mondani, én úgy tapasztaltam, ők nézik a külsőt, elég megalázóan kezelték nem is egy haveromat, aki bemert náluk próbálkozni, lecsúnyázta az egyik 14-16 év körüli lány. Ennyit arról, hogy a lányok nem a külsőt nézik...

2012. jún. 23. 09:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Vannak...csak...pl nemrég beszéltem egy sráccal, s amikor (egy idő után persze) eljutottunk oda (témához), hogy voltam e már fiúval, és én mondtam neki, hogy 17 éves létemre még nem, hát az a srác akkorát csodálkozott, (hogy én matek 5ös dogámon nem csodálkozom akkorát) és majdnem ki is röhögött miatta...Szal, akkor most milyennek is kéne lenni? Ilyen vicces, lehetetlen, ritka, és csodálatos dolog ha egy 17 éves lány még szűz? (pedig volt már kapcsolatom)
2012. jún. 23. 21:08
 10/11 A kérdező kommentje:

ma 21:08

Az egy gyökér, az ilyen fickók akárkit megkaphatnak és azért nevetett ki, mert ő nem akar szűzzzel kínlódni és mivel tisztában van az előnyös külsejével, úgyis tudja, hogy talál másik lányt könnyedén. Hidd el, ha velem találkoztál volna, nem nevettelek volna ki, inkább örültem volna, hogy velem lehetne az első akár.

2012. jún. 23. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!