Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van még olyan lány, aki a fiatalsága ellenére nem egy félváros fiúi által elhasznált, értéktelen rongy vagy túl lehetetlen elvárás ez manapság a jövendőbeli páromtól?
Attól hogy nem találod meg az igazit! Nem másokban kell keresni a hibát, és amiatt a 10-15 p*csa miatt akiket látsz hogy állandóan rázzák magukat, és elmennek akár 30as csávokkal is nem kell minden lányt-NŐT lek*rvázni!
Ez az én véleményem! Magadban keresd a hibát!
Rengeteg olyan lány van akiket te kihaltnak hiszel, régebben is voltak kis r*bancok csak ök nem verték ekkora dobra!ennyi!
19/F
Vannak. Így néznek ki : [link] . Vagy rosszabbul...
Egyébként ne aggódj, a fiatal lányok többsége szűzkurv@, a kutya sem dug*a meg őket.
ma 23:37
Én nem így gondolom, csak sokkkal szemléletesebb így előadni, mint szimplán, hogy könnyűvérű vagy rib@nc.
ma 08:49
Szerintem ezt a lányoknak is lehetne mondani, én úgy tapasztaltam, ők nézik a külsőt, elég megalázóan kezelték nem is egy haveromat, aki bemert náluk próbálkozni, lecsúnyázta az egyik 14-16 év körüli lány. Ennyit arról, hogy a lányok nem a külsőt nézik...
ma 21:08
Az egy gyökér, az ilyen fickók akárkit megkaphatnak és azért nevetett ki, mert ő nem akar szűzzzel kínlódni és mivel tisztában van az előnyös külsejével, úgyis tudja, hogy talál másik lányt könnyedén. Hidd el, ha velem találkoztál volna, nem nevettelek volna ki, inkább örültem volna, hogy velem lehetne az első akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!