Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elvárás a lányok részéről az, hogy egy 25 éves férfinak már legyen önálló lakása?
Ismerkedek neten, össze is jött pár lánnyal randi, aztán az egyik megtudta, hogy otthon lakok még, mert én a szülőhelyemen jártam egyetemre és most is ott élek, ott kaptam munkát.
Erre elkezdett oltogatni, meg húzta a száját, hogy anyuci pici fia vagyok, mennyire gyerekes már az, hogy 25 évesen otthon lakok és a szüleimmel egy fedél alatt élek.
Róla kiderült, hogy most végzett az egyetemen, egy léha szakon, már 18 éves korában vettek neki egy lakást a szülei, munkája van, de ilyen érettségivel is ellátható adminisztratív gagyiság, telefonos ügyfélszolgálat...
Nekem jó végzettségem van, jól keresek, olyan munkakörben, ami a diplomámnak megfelel, jóképű vagyok, sportos, csak olyan "szerencsétlen" vagyok, hogy nem idegeneknek kell albérleti díjat fizetni, hanem otthon lakom egyelőre.
Most egy nő kedvéért költözzek el albérletbe, mikor itt van a szüleim nagy háza, a munkahelyem és mindenem?
Nem spórolhatok egy saját lakásra, hanem inkább azonnal költözzek el egy bérelt lakásba, hogy az ilyen lányoknak megfeleljek? Persze ő sem a sajátjában lakik, csak papíron, mert a szülei vették neki.
Tiszta agybaj már a lányok elvárásainak megfelelni. Ti ezt hogy látjátok?
25/F
Szerintem az ilyen ribancokat felejtsd el!
Jól teszed, h inkább gyűjtesz saját lakásra, minthogy egy feneketlen kútba dobálod a pénzt...
lehet h vannak akik elvárják és vannak akik nem.
csak mielőtt jönnek az elvárások, előtte végig kell gondolni 1-2 fontos dolgot...
- keres e annyit a pasi egyedül h fent tudjon tartani egy lakást egyedül és fizetni a számlákat.
- és ugye kevés ember tud venni lakást, megvenni! hogy a sajátja legyen h ne legyen rá hitel meg ne keljen albérletet fizetni, ezért 1 fizubol ez sokszor lehetetlen.
Mert ha nem kéne albérletet fizetni illetve kölcsönt ha úgy van, akkor szűkösen de átlag keresetből és fent tudja tartani.
DE! Ugyanakkor! A nő elgondolkozhat azon is h ha összeköltöznének akkor 2 fizubol 2-en már fent lehet tartani és szépen meg tudnak élni...
A nőknek valamilyen szinten a pénzügyi helyzet, főleg ennyi idős korban. Azzal, hogy a szüleidnél élsz, azt hiszik, hogy csóró vagy. (vagy legalábbis nem gazdag)
Természetesen igazad van.
Egyáltalán nem ciki és nem szempont. Ha jó otthon meg van a maga szabadsága az embernek, azért mért kéne elköltöznie, mert ez a "társadalmi elvárás"? Semmi baj nincs azzal hogy szereted a szüleidet és jó velük.....
És teljesen igazad van hogy inkább spórolj. És ne akarj az ilyen lányoknak megfeleni, azok keressenek a p*csájuk alá valami ostoba pénzes fajankót.
Ésne az ilyen ilyen csajok véleményére adj. Vannak normális emberek még.
Te nem vagy lenézendő, hiszen ettől függetlenül önálló életed van, rendesen dolgozol, készült a teljesen független életre.
Viszont volt egy 26 éves tanárom, otthon élt, de annyira szerencsétlen volt, hogy a sírás kerülgetett, ha ránéztem. 0 élet, 0 önállóság, anyuci mosta a gatyáit. És próbált nálam kezdeményezni..rögtön elhajtottam, mert teljesen mindegy, hol lakik, de azért legyen már életképes.
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok: én is kaptam már az ívet nagyokosoktól, hogy minek lakom anyámmal, ez annyira gáz, nem tudok senkit felvinni..stb. Megjegyzem, ezt egy olyan ember mondta, aki "vagány" módon külön él a szüleitől már 20 évesen, viszont hó végére kenyérre se jut pénze, miután kifizette a lakbért+rezsit. Én nem látok ebben a helyzetben semmi kivetnivalót: amíg nincs komoly párkapcsolatom, aminél felvetődne a természetes igény az összeköltözésre, addig abban semmi rációt nem látok, minek is kéne különélnem. Anyukámmal nagyon jó viszonyban vagyunk, saját bejáratú szobáink vannak egymástól aránylag távol a lakásban, tehát azt viszek fel, akit csak szeretnék, és nem mellesleg anyagilag is sokkal jobban megéri így. Nekem az anyukám a lakótársam. Majd különköltözöm, ha megéri. Egyelőre nekem így éri meg. Az elkényeztetett büfészakos libákat, akiknek a segge alá lett pakolva minden, szard le.
26 N
# 2-nak
A szüleim nem hallják, mert elég nagy a ház, távol vannak a szobáink, külön fürdőszobám is van, de volt már rá példa, hogy reggel bugyi-póló kombóban libbent ki egy előző este zsákmányolt lány a szobámból, a szüleim néztek, de már megszokták.
Mások meg egy panellakásba is felviszik a barátnőjüket, ahol papír vékonyak a falak, ott még a halk reszelés is áthallatszik :P
Csak az idegesít, hogy egy olyan lány oltogat ezzel a külön költözéssel, meg hogy otthon lakni férfiatlan, aki fele annyit keres, mint én, és a lakását a szülei tolták a segge alá. Nem is akarnék én tőle semmit, nem azért kérdezem, hogy neki hogy feleljek meg, hanem hogy a nők általában hogy vélekednek erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!