Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a fontos, hogy legyen a férfinak bátorsága kezdeményezni, vagy nagyon nem mindegy az se, hogy milyen kezdőszöveggel indit?
Persze most nem vulgáris szövegekre gondolok, vagy "elvesztettem a telefonszámom add meg a tied" dumákra.Sokszor hallok olyasmit, hogy a srác-férfi bepróbálkozott és nagyon leégette a csaj ezek után.Tehát a bátorság meg van a pasiban odamegy csajokhoz, de nincs különös dumája, akkor már ne is próbálkozzon?
Ezen az oldalon is mind azt hajtogatják, hogy a férfiak töketlenek, pedig sok esetben inkább az a gond, hogy nem tudják mit mondhatnának egy idegen lánynak és a végén már oda se mennek.Én értem, hogy minden számit:
-legyen meg a bátorság, legyen meg az stilus, legyem meg a jóduma...de ha az adott helyzettben nincs jóduma ötlet akkor meg se próbálja az ember?
Szerintem a kezdő szöveg mindegy, ha nem közönséges.
Felőlem béna is lehet, mert akkor meg a bátorságát értékelem :)
Találj ki magadnak egy két jó dumát és használd azokat :)
28/N
És ezt milyen nők mondták, vagy hol? Partyn? XD
Vagy ilyen kis tini ribancok?
Ha az a válasz, hogy látszólag normális is, a látszat nem mindig ér valamit. Meg ugy a kopj level még annyira nincs olyan nagy gond, mert lehet rossz napja van, vagy valami. A másik viszont tényleg elég ocsmány beszólás tőlük.
Nekem is mindegy, hogy mit mondd csak azért bunkó par*szt ne legyen :) Én is értékelem, ha már oda jön és valami hülyeséget beszél :) Megértem hogy zavarban van, ideges stb. de ez természetes.
Nekem mondjuk tetszene olyan szöveg pl. "Nagyon szépen mosolyogsz, meghívhatlak egy italra?!" ilyen normális dolog, nem olyan h szia cica van gazdád. Az gáz. akkor egyből helószia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!