Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen virágot vigyek az elsö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen virágot vigyek az elsö randira?

Figyelt kérdés
Rózsát vagy a lány kedvencét orhideát.
2009. júl. 6. 06:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ha az a kedvence, akkor orchidea. ez aranyos amúgy, tetszeni fog neki :) ma már egyre kevesebb srác vesz virágot...:(
2009. júl. 6. 06:21
 2/13 anonim ***** válasza:
A kedvencét, az orhideát. Ha továbbléptek és mélyülnek az érzések, akkor jöhet a vörös rózsa.
2009. júl. 6. 06:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem első randira még virágot sem kellene venned.

Am ha mindenáron akarsz neki virágot venni akkor orchideát

2009. júl. 6. 07:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Én nem szeretném, ha vki virágot hozna nekem első randin. Az olyan régimódi.Vagy arra gondolnák, hogy tutira megy és azt gondolja, hogy igy már bedőlök. Ne vigyél virágot, inkább vidd el kajálni.
2009. júl. 6. 07:53
 5/13 anonim ***** válasza:
sztem se vigyél neki az elsőnél virágot
2009. júl. 6. 09:54
 6/13 anonim ***** válasza:

ha velem randizol akkor liliomot :)

amúgy orchideát ha az a csaj kedvence

2009. júl. 6. 10:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Én először egy szál sárga tulipánt vittem, mert még korai volt az idő, - nőnap - és azután meg rózsákat. :)
2009. júl. 6. 10:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Számolj azzal is, hogy az orchidea nem tíz fillér.

Szerintem első randira ne orchideát vigyél-főleg ha sétálni mentek-mert az nagyon nagyon törékeny virág.

2009. júl. 6. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én első randira nem vinnék semmit.:S Még nem is ismered de már virágot vinnél neki...

20/F

2009. júl. 6. 13:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Első randi szabálya manapság hogy:

1, ne vigyél semmit mert lehet csak a pénzt dobod ki az ablakon

2, olcsó de izgalmas programot találj ki mert lehet az egész pénzkidobás lesz (elviszed puccos étterembe mire kiderül hogy diétázik és salátát majszol egész este)

Akkor vigyél ajándékot vagy virágot ha már "együtt" vagytok. Addig felesleges...vagy az érzi majd, hogy ez a pasi már meg is van "túl könnyű" volt vagy pedig, hogy csak arra akarod használni.

2009. júl. 6. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!