Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem izgat a csajozás?
Figyelt kérdés
Szeretnék csajt, ne értsetek félre, de nem izgat, ha meglátok egy szép lányt, okés, de nem írok rá, pedig megtehetném és ismerkedhetnénk, mint ezelőtt is tettem, most miért nem teszem? Ja, meg mostansgá inkább csak a könnyűvérűek érdekelnek, a komolyakért még annyira sincs kedvem ugrálni, küzdeni, főleg, mert őket lehetetlen sokszor betörni meg elég unalmasak.2012. jún. 17. 12:46
11/14 A kérdező kommentje:
ma 14:00
Értelek, én is utálom az ilyen felesleges köröket. Ezért is érdekelnek egy ideje a könnyűvérű lányok, egy ilyen lány tapad rám neten és vele szoktam szexchatelni, de amúgy semmi. Nem viszem túlzásba a keresgélést, már kicsit belefáradtam, hogy midnig én gürcölök egy lányért, ő meg le sem sz@r.
Ez a lány is, ha nem írna én rá sem írnék, de mivel eddig is mindig ő írt rám a két hét alatt, így nem panaszkodhatom.
2012. jún. 17. 14:15
12/14 anonim válasza:
Már bocsi, de miért kellene kiöltözni, meg ilyesmi? Mert az illem ezt diktálja?? Ugyan már, az első randin is add magad, így nem leszel zsákbamacska. :D
13/14 anonim válasza:
már nem azért, de egy pasi nem unja meg a csajozást.... a csávók a nőket meg akarják tudjukmizni.... de most tényleg nem akarlak megbántani, írj igent/nemet elhiszem, akármit írsz de nem vagy te meleg?
14/14 anonim válasza:
16:44
Te nem vagy agyhalott? Mert ekkora hülyeségeket azok hordanak össze.
A kérdezőnek tökéletesen igaza van. Nem érnek annyit a nők, hogy rohanjon utánuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!