Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem izgat a csajozás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem izgat a csajozás?

Figyelt kérdés
Szeretnék csajt, ne értsetek félre, de nem izgat, ha meglátok egy szép lányt, okés, de nem írok rá, pedig megtehetném és ismerkedhetnénk, mint ezelőtt is tettem, most miért nem teszem? Ja, meg mostansgá inkább csak a könnyűvérűek érdekelnek, a komolyakért még annyira sincs kedvem ugrálni, küzdeni, főleg, mert őket lehetetlen sokszor betörni meg elég unalmasak.

2012. jún. 17. 12:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
egyszerű, meguntad a rohangálást a nők után, élvezd az életet! :) nehogymár te rohanj más után én is ugyanígy vagyok, nem izgat fel senki úgy is jön mindig 18/f
2012. jún. 17. 12:52
 2/14 A kérdező kommentje:

ma 12:52

Ja az tuti, hogy az utóbbi fél évben nagyon rohangáltam utánuk, de mégsem jött össze semmi, ha nem lépek akkor sem jönnek, csak a kövérek, akik senkinek sem kellenek azokért nem kell küzdeni, nekem legalább is.

Mondjuk most van egy ribizli féle, aki nyomul rám neten, de tudom, hogy komolytalan már csak a táv miatt sem lenne sok esély, max egy alkalmi szexre majd valamikor. Ha egyáltalán komolyan gondolja.

2012. jún. 17. 12:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is pont úgyanígy vagyok ezzel. Eddig futottam utánnuk megvettem amit szeretnének stb. azt jól átkúrtak. Gondolom neked is ilyesmi tapasztalod lehet. Ha akarnak valamit úgyis keresnek szóval mind1. Majd ha látok olyat akiért érdemes menni akkor megyek is, véleményem szerint ezért de lehet nincs igazam:)
2012. jún. 17. 12:55
 4/14 anonim válasza:
Akkor miért izgat a kérdés? Ne agyalj rajta, ha benő a fejed lágya, majd kész leszel megküzdeni egy tartós kapcsolatért. Addig csak élvezd az élet egyéb területeit!
2012. jún. 17. 12:56
 5/14 A kérdező kommentje:

ma 12:56

Csak azért van folyton a fejemben a csajozás, mert a szex az nagyon hiányzik. Alapból nagy a libidóm.

2012. jún. 17. 13:00
 6/14 A kérdező kommentje:

ma 12:55

Hasonlóképp, bár engem inkább lelkileg sértettek vérig, anyagilag kevésbé hagytam magam.

Azóta sokkal távolságtartóbb is lettem, főleg az ilyen könnyűvérűeknél kell vigyázni. Bár sajnos ők vonzanak leginkább, ahogy a mostani lány is, akit csak úgy tudok elkerülni, hogy direkt nem lépek fel face-re.

2012. jún. 17. 13:02
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
azért mert már te is bemelegedtél és rá fogsz jönni hogy a pasizás jobban izgat.
2012. jún. 17. 13:34
 8/14 A kérdező kommentje:

ma 13:34

Csak szeretnéd!

2012. jún. 17. 13:36
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
igen,én aztán nagyon szeretném,imádom a melegeket...
2012. jún. 17. 13:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor azért nincs kedvem a csajozáshoz, főleg ilyen netes ismerkedésnél, mert utálom az első randikat. Amikor ki kell öltözni, meg feszengeni, meg jópofizni. Ha az első kihagyható lenne, és egyből a 3., 4.-el lehetne kezdeni, az jó lenne.
2012. jún. 17. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!