Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A gitározással lehet csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gitározással lehet csajozni?

Figyelt kérdés

Amikor olvastam 1-2 rockzenész életművét, folyton írták, hogy minden koncert után zömlöttek od a acsajok.

Na most. Az ilyenek csak azért ilyen könnyen csajoznak be, mert tényleg menő dolog, ha valaki jól gitározik, vagy csak mert az a menő, ha a lány egy rockzenmésszel van együtt?

2012. jún. 12. 11:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Is-is. Mondjuk aki csak ezzel tud csajozni, az régen rossz szerintem :)
2012. jún. 12. 11:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, egy réteget biztos vonzanál vele.

De nem fog hasra esni előtted mindenki emiatt.

2012. jún. 12. 11:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Akusztikus gitárt előkapod egy házibulin és tényleg jól tudsz játszani rajta, az vonzza a nőket:)
2012. jún. 12. 11:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én már hallottam olyan sztorit, hogy 45 éves gitáros döngette a 16 év körüli tini lányokat egy-egy koncert után. Pedig nem egy hú de híres gitárosról van szó.
2012. jún. 12. 11:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Basszusgitárral nem. :DDD

A rockzenész attól "menő", hogy képes befolyásolni az emberek érzelmeit, ő áll a középpontban, a koncerten az történik, amit ő akar, és nagyon magas társadalmi státusza van az adott szituációban, vagyis a koncert alatt (nyilván mondjuk egy komolyzenei koncerten, nézőként vagy egy múzeumban jóval kevesebb nő venné körül; ezt értem azalatt, hogy csak az adott szituációban van extrém magas társadalmi státusza).

2012. jún. 12. 11:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Rockzenével (elektromos) csak az azt kedvelő lányokat hódíthatod meg.

Érdekes amúgy, 8 évig játszottam Hard Rock és metál bandákban. Amíg szólógitáron voltam, valahogy nagyobb "forgalmam" volt. Leapadt amint basszgitárra váltottam le 2009-ben. :D

Tudom ajánlani a sima akusztikus gitárt, vagy elektro-akusztikust. Ja, és akusztikus témákkal. :)

Azzal már talán.

De ne gitárral csajozz. Társaságban, vagy barátnődnek/kiszemeltednek viszont kifejezetten jó!

2012. jún. 12. 11:51
 7/15 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha egy sötét kis szobában egyedül írsz egy szívmetsző gitárszólót és elnyomod, attól még nem :)

Feltűnő dolgot kell csinálnod, ha azt akarod, hogy a lányok felfigyeljenek rád, nem kell tehetség, tudás sem. Én nem ezért, de pl. régebben mikor egy helyen chill out + lightosabb funky break-eket pakolgattam háttérzenének (nem is számítottam rá) de odajött egy nő (én akkor kb 22 voltam) hogy neki amit csinálok az neki nagyon szívéhez szóló és amúgy szívesen csinálna rólam pár fotót legalább :). Sajnos balek voltom miatt, nem vagyok az a típus, aki kihasználja az ilyen helyzeteket, de jól esett azért az elismerés.

26/f

2012. jún. 12. 12:17
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem sose sikerült, pedig 14 éves korom óta játszottam, 15 évesen már együttesben.

Szerintem ez inkább személyiség kérdése.

2012. jún. 12. 13:48
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
Elképzelem ahogy "quasimódó" stílusú csávó előveszi a gitárját , és várja , hogy a csajok megszólítsák ...
2012. jún. 12. 14:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelem, ahogy egy lányok kedvence stílusú csávó adja a menőt a gitárjával, pedig legfeljebb pár háromakkordos dalt tud és elkéri tőle a quasimodó, aki százszor jobb gitáros nála és csúnyán beégeti... :)
2012. jún. 12. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!